«Ο χορός των τρούλων»

14 Σεπτεμβρίου, 2015 08:27 Επιμέλεια: /

doliana 2015 (3)

Πλήθος προσκυνητών παραβρέθηκαν τόσο την Κυριακή το απόγευμα στην Ακολουθία του Μέγα Εσπερινού , όσο και στην πανηγυρική Θεία λειτουργία το πρωί της Δευτέρας , στο Μοναστήρι του Τιμίου Σταυρού Δολιανών το οποίο ως γνωστόν πανηγύριζε καθώς το καθολικό  του  είναι αφιερωμένο στην Παγκόσμια ύψωση του Τιμίου  Σταυρού .

Πρόκειται για ένα  σπάνιο  αρχιτεκτόνημα που λόγω των πολλών τρούλων έλαβε το χαρακτηρισμό  το μοναστήρι  με τον «χορό των τρούλων»   και αποτελεί  την Ακρόπολη του Ασπροποτάμου  και της ευρύτερης περιοχής !!!

Παρόν στις λατρευτικές ακολουθίες που τελέστηκαν ο Δήμαρχος Καλαμπάκας Χρήστος Σινάνης και ο Αντιπεριφερειάρχης Χρήστος Μιχαλάκης  , ο Αντιδήμαρχος  Χρ. Παπαγεωργίου , ο πρώην δήμαρχος Δημήτρης Σακελλαρίου ,   ο Περιφ. Σύμβουλος  Γιάν. Μπουτίνας  , Πρόεδροι κοινοτήτων  Απροποτάμου  , η  διευθύντρια  της  Εφορίας Αρχαιοτήτων   Κρυσταλία  Ματζανά  , ο Δασάρχης  Καλαμπάκας Χρ. Πίσιας  και φυσικά πολλοί κάτοικοι των χωριών της περιοχής . Μαζί  τους το  Δ.Σ ,  μέλη και φίλοι του Συλλόγου «ΜΕΤΕΩΡΩΝ ΛΙΘΟΠΟΛΙΣ» !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.