Ο Χορευτικός Όμιλος «ΜΕΤΕΩΡΑ» ταξιδεύει και χορεύει στο Αίγιο

30 Ιουλίου, 2015 21:21 Επιμέλεια: /

Πρόγραμμα σελίδες 1-4

Στο Αίγιο ταξιδεύει και χορεύει ο Χορευτικός Όμιλος «ΜΕΤΕΩΡΑ» Δήμου Καλαμπάκας στο τριήμερο 31 Ιουλίου – 2 Αυγούστου.
Ξεχωριστή τιμή αποτελεί για τον Χορευτικό Όμιλο «ΜΕΤΕΩΡΑ» Δήμου Καλαμπάκας η πρόσκληση να συμμετάσχει σε ετήσιες πολιτιστικές εκδηλώσεις που διοργανώνονται στο Αίγιο από τον ¨ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΑΙΓΙΟΥ – 1978¨ με τον τίτλο: “Σεργιάνι στην παράδοση”
Συγκεκριμένα οι δύο Χορευτικοί όμιλοι είχαν αρχικά γνωριστεί κατά την κοινή συμμετοχή τους σε πολιτιστικές εκδηλώσεις που είχαν γίνει 20-23 Φεβρουαρίου 2015, στην Ερμούπολη στο νησί της Σύρου, όπου ο Χορευτικός Όμιλος «ΜΕΤΕΩΡΑ» εντυπωσίασε με την παρουσία του μεταξύ οκτώ χορευτικών ομάδων, από αντίστοιχους πολιτιστικούς συλλόγους ανά το πανελλήνιο.
Με αφορμή αυτή την εκδήλωση, έγινε η γνωριμία και στη συνέχεια η πρόσκληση στην τοπική χορευτική ομάδα της Καλαμπάκας να συμμετάσχει στις εκδηλώσεις του Αιγίου, όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται και στην πρόσκληση που έφτασε στο Δημαρχείο Καλαμπάκας στις 1.5.2015.
Η αντιπροσωπευτική μας ομάδα ετοιμάστηκε όπως πάντα κατάλληλα απ’ τον καθηγητή χορών και πανεπιστημιακό δάσκαλο κ. Γιάννη Δήμα με πρώτο στόχο να παρουσιαστεί σωστά η πολιτισμική μουσικοχορευτική ταυτότητα της περιοχής μας και με δεύτερο στόχο η προβολή του τόπου μας ευρύτερα. Για τον λόγο αυτό επιτροπή χορευτών με την ευθύνη του Προκόπη Παπούλια κατά την διάρκεια παρουσίασης των δύο χορευτικών προγραμμάτων να προβάλλουν ταυτόχρονα σε μεγάλη διαφάνεια σειρά εντυπωσιακών φωτογραφιών από τα Μετέωρα και την ευρύτερη περιοχή του Δήμου Καλαμπάκας, με στόχο την προβολή και διαφήμιση πολιτισμικά και τουριστικά της περιοχή μας!.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Χορευτικός Όμιλος «ΜΕΤΕΩΡΑ» συνεχίζοντας την ανοδική του πορεία είχε δεχθεί άλλη μία πρόταση συμμετοχής σε ανάλογες εκδηλώσεις στα μέσα Ιουλίου στο νησί της Τζιας. Οι τελευταίες πολιτικές και τραπεζικο-οικονομικές ανακατατάξεις ήταν η αφορμή να αναβληθούν οι εκδηλώσεις στη Τζιά. Η πρόσκληση όμως για την αντιπροσωπευτική Χορευτική μας Ομάδα παραμένει ανοικτή για την επόμενη καλοκαιρινή περίοδο 2016.
Επίσης θα πρέπει να αναφερθεί ότι, χθες έγινε μια άλλη πρώτη νύξη για πρόσκληση συμμετοχής του Χορευτικού Ομίλου «ΜΕΤΕΩΡΑ» σε εκδηλώσεις στο νησί της Σκιάθου στο τριήμερο 28-30 Αυγούστου.
Ο Χορευτικός Όμιλος «ΜΕΤΕΩΡΑ» Δήμου Καλαμπάκας από το 1987 μέχρι σήμερα έχει 28 χρόνια αξιόλογης: παρουσίας! δράσης! προσφοράς! δημιουργίας!.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.