Ο Χορευτικός Όμιλος «ΜΕΤΕΩΡΑ» ταξιδεύει και χορεύει στην Αλόννησο

10 Ιουλίου, 2017 19:56 Επιμέλεια: /

19944474_10213302143044823_4442810452913384873_o

Στην Αλόννησο βρίσκεται   και χορεύει αυτές τις ημέρες ο Χορευτικός Όμιλος «ΜΕΤΕΩΡΑ» Δήμου Καλαμπάκας .

Ξεχωριστή τιμή αποτελεί για τον Χορευτικό Όμιλο «ΜΕΤΕΩΡΑ» Δήμου Καλαμπάκας η πρόσκληση να συμμετάσχει σε ετήσιες πολιτιστικές εκδηλώσεις που διοργανώνονται στην Αλόννησο .

Στο Φεστιβάλ παραδοσιακών χορών που οργανώνει ο Δήμος Αλοννήσου συμμετέχουν 26 συγκροτήματα από την Θράκη μέχρι και την Κρήτη.

Η αντιπροσωπευτική ομάδα της Καλαμπάκας ετοιμάστηκε όπως πάντα κατάλληλα απ’ τον καθηγητή χορών και πανεπιστημιακό δάσκαλο κ. Γιάννη Δήμα με πρώτο στόχο να παρουσιαστεί σωστά η πολιτισμική μουσικοχορευτική ταυτότητα της περιοχής μας και με δεύτερο στόχο η προβολή του τόπου ευρύτερα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Χορευτικός Όμιλος «ΜΕΤΕΩΡΑ» συνεχίζοντας την ανοδική του πορεία είχε δεχθεί άλλη μία πρόταση συμμετοχής σε ανάλογες εκδηλώσεις και σε άλλες περιοχές .

Ο Χορευτικός Όμιλος «ΜΕΤΕΩΡΑ» Δήμου Καλαμπάκας από το 1987 μέχρι σήμερα έχει 28 χρόνια αξιόλογης: παρουσίας! δράσης! προσφοράς! δημιουργίας!.

Υπάρχουν παράπονα

Ένα τέτοιο Φεστιβάλ είχε προταθεί από τον Χορευτικό όμιλο «ΜΕΤΕΩΡΑ» Δήμου Καλαμπάκας , να γίνει στην περιοχή.

Μέχρι τώρα όμως οι Δημοτικές Αρχές δεν ανταποκρίθηκαν στην πρόταση αυτή , προφασιζόμενες το οικονομικό.

Υπάρχουν όμως και άλλα παράπονα του ομίλου προς την Δημοτική Αρχή αφού δεν τους στηρίζει οικονομικά σ’ αυτές τις συμμετοχές ( όπως τώρα στην Αλόννησο ) και όλα τα έξοδα επιβαρύνουν τους ίδιους τους χορευτές. Και αυτό όταν όλα αυτά γίνονται για προβολή της περιοχής ανά την Ελλάδα και όχι μόνο.

Χωρίς αμοιβή όμως είναι και ο χοροδιδάσκαλος Γιάννης Δήμας που από φέτος δεν πληρώνεται από τον Δήμο , παρ’  ότι προσφέρει πολλά.

Πάντως ο κος Δήμας μιλώντας στην στήλη μας ανέφερε ότι ο Δήμος Καλαμπάκας είναι σε πολύ καλύτερη θέση από άλλους Δήμους στην διοργάνωση τέτοιων εκδηλώσεων.

 

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.