Ο Χορευτικός Όμιλος «ΜΕΤΕΩΡΑ» ταξιδεύει και χορεύει στη Λακωνία

1 Ιουλίου, 2016 19:33 Επιμέλεια: /

Φωτο Χορευτικός Όμιλος ''ΜΕΤΕΩΡΑ'' Δήμου Καλαμπάκας 3_DCE

Αναχωρεί απόψε βράδυ ώρα 12.00 για ένα τριήμερο πολιτιστικό ταξίδι 2-4 Ιουλίου στην νότια Πελοπόννησο περιοχή Λακωνίας ο Χορευτικός Όμιλος «ΜΕΤΕΩΡΑ» Δήμου Καλαμπάκας, προκειμένου να συμμετάσχει σε ετήσιες πολιτιστικές εκδηλώσεις που διοργανώνονται από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Φιλοπρόοδων Δαφνιωτών με την συνεργασία του Δήμου Ευρώτα. Εκεί προγραμματίστηκε να γίνει συνάντηση χορευτικών ομάδων της περιοχής Ευρώτα με κάλεσμα μια αξιόλογη χορευτική ομάδα από την πάνω Ελλάδα.

Ξεχωριστή τιμή αποτελεί για τον Χορευτικό Όμιλο «ΜΕΤΕΩΡΑ» Δήμου Καλαμπάκας η πρόσκληση να συμμετάσχει σ” αυτές τις ετήσιες πολιτιστικές εκδηλώσεις ως η μοναδική χορευτική ομάδα από την πάνω Ελλάδα.

Παράλληλα με τις χορευτικές εκδηλώσεις οι διοργανωτές έχουν ετοιμάσει ένα αξιόλογο πρόγραμμα ξεναγήσεων και τουριστικών επισκέψεων στην ευρύτερη περιοχή όπου θα δοθεί η δυνατότητα στους συμμετέχοντες χορευτές να επιστρεφθούν μέρη όπως Μονεμβάσια, Γύθειο, Αρεόπολης,  Σπήλαια Δυρού, Σπάρτη, Μυστράς.

Η αντιπροσωπευτική μας ομάδα ετοιμάστηκε κατάλληλα απ” τον καθηγητή χορών και πανεπιστημιακό δάσκαλο κ. Γιάννη Δήμα με πρώτο στόχο να παρουσιαστεί σωστά η πολιτισμική μουσικοχορευτική ταυτότητα της περιοχής μας και με δεύτερο στόχο η προβολή της Καλαμπάκας των Μετεώρων και της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Καλαμπάκας.

Για τον λόγο αυτό κατά την διάρκεια παρουσίασης των δύο χορευτικών προγραμμάτων θα προβάλλονται ταυτόχρονα σε μεγάλη διαφάνεια σειρά εντυπωσιακών φωτογραφιών από τα Μετέωρα και την ευρύτερη περιοχή του Δήμου Καλαμπάκας, με στόχο την προβολή και διαφήμιση πολιτισμικά και τουριστικά της περιοχή μας!.

Άλλη μία πρόσκληση υπάρχει για την Καλαμπακιώτικη Δημοτική Χορευτική Ομάδα από την κοντινή Μυρίνη Καρδίτσας για τις 14 Ιουλίου, στην οποία προγραμμάτισε να θα λάβει μέρος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Χορευτικός Όμιλος «ΜΕΤΕΩΡΑ» ξεκίνησε την δράση του το 1987 όπου μέχρι σήμερα έχει 29 χρόνια αξιόλογης παρουσίας! δράσης! προσφοράς! δημιουργίας!. Την προσεχή χρονιά 2017 προετοιμάζονται ανάλογες πολιτιστικές εκδηλώσεις για τα 30χρονα.

Φωτο Χορευτικός Όμιλος ''ΜΕΤΕΩΡΑ'' Δήμου Καλαμπάκας 1_DCE Φωτο Χορευτικός Όμιλος ''ΜΕΤΕΩΡΑ'' Δήμου Καλαμπάκας 2_DCE Φωτο Χορευτικός Όμιλος ''ΜΕΤΕΩΡΑ'' Δήμου Καλαμπάκας 4_DCE Φωτο Χορευτικός Όμιλος ''ΜΕΤΕΩΡΑ'' Δήμου Καλαμπάκας 5_DCE Φωτο Χορευτικός Όμιλος ''ΜΕΤΕΩΡΑ'' Δήμου Καλαμπάκας 6_DCE

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.