Ο χιονιάς επέστρεψε στη περιοχή της Καλαμπάκας – Χιονόνερο αυτή τη στιγμή στη Καλαμπάκα

24 Ιανουαρίου, 2017 09:19 Επιμέλεια: /

Untitled

Δεν πέρασαν και πολλές ημέρες από την τελευταία φορά που χιόνιζε στη περιοχή μας και σήμερα τα χιόνια επέστρεψαν και πάλι.

Από χθες αργά το βράδυ χιονίζει στον ορεινό όγκο του Δήμου Καλαμπάκας ενώ στη πόλη της Καλαμπάκας πέφτει χιονόνερο με τη θερμοκρασία να βρίσκεται δύο βαθμούς πάνω από το μηδέν.

Αυτή τη στιγμή προβλήματα παρατηρούνται :

 Ε.Ο. Τρικάλων – Άρτης από 25ο (θέση «Αναβρυσούλα») έως 75ο χλμ (Γέφυρα Αλεξίου).

 Επ. Ο. Πύλης – Μεσοχώρας από 13o (θέση «Πηγή των Θεών») έως 55ο χλμ (Μεσοχώρα).

 Επ. Ο. Καλαμπάκας – Ασπροποτάμου από 35ο έως 58ο χλμ.

 Επ. Ο. Θεόπετρας – Κονισκού – Μαυρελίου από 26ο έως 40ο χλμ.

 Ορεινό επαρχιακό οδικό δίκτυο των Δήμων Πύλης και Καλαμπάκας

Όσο οδεύουμε προς το βράδυ τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν ενώ νέα σοβαρή επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός από τη Πέμπτη με χιόνια και πολύ χαμηλές θερμοκρασίες.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.