Ο Μπουτάρης φουστανελάς

Γρηγόρης Γ. Καλύβας
Γρηγόρης Γ. Καλύβας
4 Νοεμβρίου 2015, 07:59

Τάραξε πάλι την δημόσια  ζωή  ο  φουστανελοφόρος Δήμαρχος  Θεσσαλονίκης Γ. Μπουτάρης  που από  βήματος  δημοτικού Συμβουλίου αναφέρθηκε  στην φορολόγηση του τσίπουρου .  Με αφορμή την πραγματοποίηση «Γιορτή τσίπουρου Τερπνής» που διοργανώνει η Δ’ Δημοτική Κοινότητα ο Μπουτάρης ζήτησε από την κυβέρνηση «να βάλει χέρι στο παράνομο τσίπουρο» χαρακτηρίζοντας μύθο ότι «ο καημένος αγρότης βγάζει από το καζάνι για τον εαυτό του 100 λίτρα τσίπουρο..»  «…Με 100 λίτρα τσίπουρου πρέπει να είναι σουρωμένοι κάθε μέρα» , κατέληξε εν μέσω επευφημιών !!!

Τώρα πως , ενώ η Ελλάδα βουλιάζει ποιο βαθειά στην κρίση , έχει γίνει κεντρικό θέμα το ευλογημένο τσίπουρο , αυτό είναι ακόμα μια παραδοξότητα του εγχώριου γίγνεσθαι .

Κατά τ΄ άλλα και για να μην «κοκορεύτεται» ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης ότι κατέχει την πρωτιά του φουστανελοφόρου   δημάρχου , εμείς παρουσιάζουμε την αντίστοιχη φουστανελοφορεσιά του πρώην Δημάρχου Καλαμπάκας Δημήτρη Σακελλαρίου κατά την Πανελλήνια συνάντηση Βλάχων έστω και χωρίς δική του υπαιτιότητα !!!

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .