Ο Μπουτάρης φουστανελάς

4 Νοεμβρίου, 2015 07:59 Επιμέλεια: /

sakelarioy foystanela_DCE

Τάραξε πάλι την δημόσια  ζωή  ο  φουστανελοφόρος Δήμαρχος  Θεσσαλονίκης Γ. Μπουτάρης  που από  βήματος  δημοτικού Συμβουλίου αναφέρθηκε  στην φορολόγηση του τσίπουρου .  Με αφορμή την πραγματοποίηση «Γιορτή τσίπουρου Τερπνής» που διοργανώνει η Δ” Δημοτική Κοινότητα ο Μπουτάρης ζήτησε από την κυβέρνηση «να βάλει χέρι στο παράνομο τσίπουρο» χαρακτηρίζοντας μύθο ότι «ο καημένος αγρότης βγάζει από το καζάνι για τον εαυτό του 100 λίτρα τσίπουρο..»  «…Με 100 λίτρα τσίπουρου πρέπει να είναι σουρωμένοι κάθε μέρα» , κατέληξε εν μέσω επευφημιών !!!

Τώρα πως , ενώ η Ελλάδα βουλιάζει ποιο βαθειά στην κρίση , έχει γίνει κεντρικό θέμα το ευλογημένο τσίπουρο , αυτό είναι ακόμα μια παραδοξότητα του εγχώριου γίγνεσθαι .

Κατά τ΄ άλλα και για να μην «κοκορεύτεται» ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης ότι κατέχει την πρωτιά του φουστανελοφόρου   δημάρχου , εμείς παρουσιάζουμε την αντίστοιχη φουστανελοφορεσιά του πρώην Δημάρχου Καλαμπάκας Δημήτρη Σακελλαρίου κατά την Πανελλήνια συνάντηση Βλάχων έστω και χωρίς δική του υπαιτιότητα !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.