Ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων κ. Χρήστος Μιχαλάκης υποδέχθηκε τον Γραμματέα Οργανωτικού του Ποταμιού κ. Παντελή Αβραμίδη

24 Μαρτίου, 2016 12:50 Επιμέλεια: /

P3246862

Ο     Αντιπεριφερειάρχης  Τρικάλων κ. Χρήστος Μιχαλάκης υποδέχθηκε, σήμερα Πέμπτη 24 Μαρτίου 2016 στο γραφείο του, τον Γραμματέα Οργανωτικού του Ποταμιού κ. Παντελή Αβραμίδη με αντιπροσωπεία της Τοπικής Ομάδας του κόμματος αποτελούμενη από τους κα. Ζαχαρούλα Γιαβρούτα –Λούδα, κ. Δημήτρη Δήμου, κ. Παναγιώτη Πιλάτο, κ. Βασίλη Παπακώστα και κ. Θανάση Γαλάνη.

Ο Αντιπεριφερειάρχης ενημέρωσε τους εκπροσώπους του Ποταμιού για θέματα τοπικά που αφορούν στις υποδομές του Νομού. Ειδικότερα, συζητήθηκε η αποκατάσταση της γέφυρας της Διάβας, το φράγμα της Μεσοχώρας καθώς και η ολοκλήρωση της Ε-65 και η σύνδεσή της με την Εγνατία οδό που αποτελεί και μείζον αίτημα των κατοίκων και των φορέων του Νομού μας.

Τέλος, ο  Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων  κ. Χρήστος Μιχαλάκης υπογράμμισε ότι είναι στη διάθεσή τους  στο μέλλον,  για τα θέματα που αφορούν στην Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων.

 

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.