Ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων κ. Χρήστος Μιχαλάκης υποδέχθηκε στην Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων την Αμερικανίδα Πρόξενο στη Θεσσαλονίκη

27 Ιανουαρίου, 2016 17:31 Επιμέλεια: /

P1276751_DCE

Ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων κ. Χρήστος Μιχαλάκης υποδέχθηκε στην Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων την  Αμερικανίδα  Πρόξενο στη  Θεσσαλονίκη κα. Rebecca Fong, παρουσία του Θεματικού Αντιπεριφερειάρχη  για  θέματα  Υγείας κ. Γεωργίου Τσίγκα.

Πρόκειται για την πρώτη εθιμοτυπική επίσκεψη της Αμερικανίδας Αξιωματούχου στην περιοχή μας, μετά την ανάληψη των καθηκόντων της.

Συζητήθηκαν η οικονομική κρίση που ταλανίζει την Ελλάδα, θέματα αγροτικής οικονομίας και παραγωγής της περιοχής καθώς και η τουριστική αξιοποίηση του Νομού που, όπως δήλωσε η Αμερικανίδα Πρόξενος κα. Rebecca Fong, εντυπωσιάζει με το φυσικό του κάλλος.

Καταλήγοντας, ο  Αντιπεριφερειάρχης  κ. Χρήστος Μιχαλάκης και η Αμερικανίδα Αξιωματούχος κα. Rebecca Fong   συμφώνησαν ότι, θα υπάρξει άριστη συνεργασία σε όλα τα επίπεδα και αντάλλαξαν αναμνηστικά δώρα.

P1276754_DCE P1276763_DCE

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.