Ο Αντιδήμαρχος κ. Ράντος Κωνσταντίνος για την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού

26 Σεπτεμβρίου, 2015 09:31 Επιμέλεια: /

_DSC8336_DCE

H 27η Σεπτεμβρίου έχει καθιερωθεί ως Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού.

Η παγκόσμια ημέρα τουρισμού επικεντρώνεται στην ικανότητα του τουρισμού να ενδυναμώσει τους ανθρώπους και να τους παρέχει τις δεξιότητες για να επιτύχουν την αλλαγή στις τοπικές κοινωνίες τους, ενώ τονίζει τον κρίσιμο ρόλο που έχει για την προώθηση της αειφόρου ανάπτυξης. Δεν χωράει καμία αμφιβολία ότι ο τουρισμός αποτελεί βασικό παράγοντα ανασυγκρότησης της ελληνικής οικονομίας και το όχημα που θα την οδηγήσει στην ανάπτυξη.

Ειδικότερα για τον Δήμο Καλαμπάκας βασικός παράγοντας της οικονομικής, κοινωνικής και πολιτιστικής ανάπτυξης αυτού είναι ο ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ.

Τα ΜΕΤΕΩΡΑ, μοναδικής σπουδαιότητας γεωλογικό φαινόμενο και σημαντικός θρησκευτικός προορισμός, έχουν ανακηρυχθεί από την UNESCO «διατηρητέο μνημείο της ανθρωπότητας» και ανήκουν στο δίκτυο «ΝΑTURA 2000».

Είναι σημαντικό να αξιοποιήσουμε το γενικότερο ενδιαφέρον και τις δυνατότητες που παρουσιάζονται για την ανάπτυξη εναλλακτικών μορφών τουρισμού, όπως πολιτιστικού, θρησκευτικού, συνεδριακού, αθλητικού, γαστρονομικού, ακόμα και τουρισμού περιπέτειας. Αυτό θα επιτευχθεί με την συνεχή ανάπτυξη των υποδομών μας και την στήριξη στην ιδιωτική πρωτοβουλία που θα είναι και ο κινητήριος μοχλός της τουριστικής ανάπτυξης.

Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα τουρισμού, ας ξεκινήσουμε λοιπόν όλοι μαζί να δημιουργούμε μια εικόνα αντάξια της ομορφιάς που φυσικά διαθέτει ο τόπος μας, η οποία θα αποτελέσει το συγκριτικό πλεονέκτημα του Δήμου μας για την περαιτέρω αύξηση του Τουρισμού με στόχο να καταστεί η Καλαμπάκα προορισμός και σημείο αναφοράς στα πέρατα της γης.

Καλαμπάκα, 26-9-2015
Ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού
Και Αθλητισμού
Ράντος Κωνσταντίνος

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.