Ο Α.Σ Μαχητικών Τεχνών Καλαμπάκας διοργάνωσε σεμινάριο Shidokan καράτε στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Καλαμπάκας

admin
admin
8 Νοεμβρίου 2015, 14:53

Ο  Α.Σ Μαχητικών Τεχνών Καλαμπάκας διοργάνωσε χτες Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2015 σεμινάριο Shidokan καράτε στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Καλαμπάκας με συμμετοχή αθλητών από 5 συλλόγους πανελλαδικά.

Οι θεατές είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τους μικρούς αθλητές να προπονούνται στην τεχνοτροπία του Spor karate και τους μεγαλύτερους σε ηλικία αθλητές να συμμετέχουν στην δυναμική προετοιμασία-προπόνηση της Εθνικής ομάδας του Σίντοκαν καράτε στην τεχνοτροπία του Νοκ Ντάουν που την αποτελούν οι επίλεκτοι αθλητές όλων των συλλόγων υπό την επίβλεψη καθοδήγηση του αρχηγού κ. Λήο Κατσούρα.

Ο προπονητής του τοπικού συλλόγου ευχαρίστησε και τίμησε τους παρακάτω καλεσμένους προπονητές με αναμνηστικές πλακέτες για την παρουσία τους και ειδικότερα τους:

Κατσούρα Λήο 7 Dan, ως εκπρόσωπος και αρχηγός του Ελληνικού Shidokan καράτε (υπεύθυνος διδασκαλίας του σεμιναρίου)

Λιούλιο Δημ. 5 Dan, προπονητής του Α.Σ. Σαμουράι Τρικάλων

Τελκή Κων.   4 Dan, προπονητής του Α.Σ. Πολεμικών τεχνών Αλμυρού (δίδαξε στους παίδες αθλητές)

Βογιατζής Αντώνης 2 Dan, προπονητής Α.Σ. στο Βόλο-μέλος της Εθνικής Ομάδας

Κατσούρα Δημ. 3 Dan, προπονητής του Α.Σ. Πήγασος Βόλου-μέλος της Εθνικής Ομάδας

Νταιλιάνη Αχιλλέας 2 Dan, αθλητής από Τρίκαλα-μέλος της Εθνικής Ομάδας

καθώς και τους τοπικούς αθλητές του συλλόγου Γκούμα Αχιλλέα 1 Dan, αθλητή του Α.Σ. Μαχητικών τεχνών Καλαμπάκας-μέλος της Εθνικής Ομάδας, για τις διακρίσεις του και τον Πρόεδρο του Α.Σ. Μαχητικών τεχνών Καλαμπάκας Τσικέλη Νικόλαο 1 Dan για την συνεισφορά του στον σύλλογο.

Στο τέλος της εκδήλωσης όλοι οι αθλητές παρέλαβαν τιμητικό δίπλωμα συμμετοχής από την Ελληνική Οργάνωση Σίντοκαν καράτε.

Το Δ.Σ του Συλλόγου ευχαριστεί όλους τους αθλητές και προπονητές για τη συμμετοχή τους στην εκδήλωση αυτή καθώς και τους θεατές που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση.

 

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .