Νοσηλευτές και Ογκολόγοι πραγματοποιούν αυτές τις ημέρες στην Καλαμπάκα δύο σημαντικά συνέδρια

Βαγγέλης Γκιάτας
Βαγγέλης Γκιάτας
13 Δεκεμβρίου 2014, 18:52

Η Καλαμπάκα και τα Μετέωρα αποτελούν πλέον την ιδανική περιοχή για την πραγματοποίηση διαφόρων συνεδρίων αφού και στο κέντρο της Ελλάδας βρίσκεται αλλά και το ότι η περιοχή είναι απαράμιλλης ομορφιάς και διαθέτει το μοναδικό μνημείο που λέγεται Μετέωρα.

Η ΠΑΣΥΝΟ-ΕΣΥ, συνεπής στο ραντεβού της, αποφάσισε να διενεργήσει το 15ο Πανελλήνιο Νοσηλευτικό της Συνέδριο στην καρδιά της χώρας, στα Μετέωρα.

Σε μια δύσκολη εθνική συγκυρία, με έναν επαγγελματικό ορίζοντα εξαιρετικά ομιχλώδη και με την αβεβαιότητα να επικρέμαται πάνω από το μέλλον όλων των πολιτών, η ομοσπονδία, φιλοδοξεί να συσπειρώσει τους νοσηλευτές της , δίνοντας την ευκαιρία σε όλους να εκφράσουν πιθανές λύσεις και προσεγγίσιμες προοπτικές για το μέλλον του νοσηλευτικού επαγγέλματος.

Η ανακοίνωση της ΠΑΣΥΝΟ-ΕΣΥ αναφέρει ακόμη ότι : << Κάθε καινοτόμα πρόταση είναι καλοδεχούμενη, στα πλαίσια του αναπροσανατολισμού του ρόλου του νοσηλευτή, αναδεικνύοντας όλες εκείνες τις προσοδοφόρες και αποδοτικές παραμέτρους που επί χρόνια ήταν καλά κρυμμένες στο παρασκήνιο από το ιατροκεντρικό κατεστημένο και όσους επωφελούνταν από αυτό.

Με πυλώνες τις θέσεις μας για διατήρηση του δημόσιου και δωρεάν χαρακτήρα της υγείας, την ενίσχυση του ΕΣΥ με προσλήψεις μόνιμων νοσηλευτών, την αξιοκρατία στην ιεραρχική εξέλιξη, την υλική και ηθική στήριξη του νοσηλευτικού επαγγέλματος καιτηνεδραίωσητηςακομμάτιστηςκλαδικήςαυτοεκπροσώπησηςκαιαυτοοργάνωσης, η ΠΑΣΥΝΟ-ΕΣΥ φιλοδοξεί να αποτελέσει και επισήμως την αντιπροσωπευτικότερη δευτεροβάθμια οργάνωση για τους νοσηλευτές, με τη συμμετοχή της στην ΑΔΕΔΥ>> .

Το Συνέδριο πραγματοποιείται στο ξενοδοχείο Διβάνη.

Συνέδριο Ογκολογίας Βορείου Ελλάδας

Συνέδριο στην Καλαμπάκα και στο ξενοδοχείο Αμαλία πραγματοποιεί και η Ομοσπονδία Ογκολογίας Βορείου Ελλάδας. Το συνέδριο ξεκίνησε την Παρασκευή και ολοκληρώνεται σήμερα.

Την ευθύνη της διοργάνωσης έχει  η  Ελληνική Εταιρεία Ακτινοθεραπευτικής Ογκολογίας σε συνεργασία με την Α’ Παθολογική Ογκολογική Κλινική Α.Ν.Θ. «Θεαγένειο».

Ο Εμπορικός Σύλλογος Καλαμπάκας αποφάσισε να καλέσει τα μέλη του και τους επαγγελματίες της Πόλης να κάνουν εκπτωτικές τιμές σε όλους τους συνέδρους που θα επισκεφτούν την περιοχή τις ημέρες αυτές.

DSC_6191_DCE DSC_6190_DCE DSC_6194_DCE DSC_6198_DCE DSC_6192_DCE DSC_6195_DCE DSC_6196_DCE DSC_6197_DCE

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .