Νοσηλευτές και Ογκολόγοι πραγματοποίησαν Συνέδρια στην Καλαμπάκα

Βαγγέλης Γκιάτας
Βαγγέλης Γκιάτας
15 Δεκεμβρίου 2014, 12:28

Δύο ενδιαφέροντα Συνέδρια πραγματοποιήθηκαν το περασμένο Σαββατοκύριακο στην Καλαμπάκα. Η Καλαμπάκα και τα Μετέωρα αποτελούν πλέον την ιδανική περιοχή για την πραγματοποίηση διαφόρων συνεδρίων αφού και στο κέντρο της Ελλάδας βρίσκεται αλλά και το ότι η περιοχή είναι απαράμιλλης ομορφιάς και διαθέτει το μοναδικό μνημείο που λέγεται Μετέωρα.

Η ΠΑΣΥΝΟ-ΕΣΥ, συνεπής στο ραντεβού της, αποφάσισε να διενεργήσει το 15ο Πανελλήνιο Νοσηλευτικό της Συνέδριο στην καρδιά της χώρας, στα Μετέωρα.

Στο συνέδριο της  ΠΑΣΥΝΟ-ΕΣΥ αναφέρθηκε  ότι : << Κάθε καινοτόμα πρόταση είναι καλοδεχούμενη, στα πλαίσια του αναπροσανατολισμού του ρόλου του νοσηλευτή, αναδεικνύοντας όλες εκείνες τις προσοδοφόρες και αποδοτικές παραμέτρους που επί χρόνια ήταν καλά κρυμμένες στο παρασκήνιο από το ιατροκεντρικό κατεστημένο και όσους επωφελούνταν από αυτό.

Με πυλώνες τις θέσεις μας για διατήρηση του δημόσιου και δωρεάν χαρακτήρα της υγείας, την ενίσχυση του ΕΣΥ με προσλήψεις μόνιμων νοσηλευτών, την αξιοκρατία στην ιεραρχική εξέλιξη, την υλική και ηθική στήριξη του νοσηλευτικού επαγγέλματος καιτηνεδραίωσητηςακομμάτιστηςκλαδικήςαυτοεκπροσώπησηςκαιαυτοοργάνωσης, η ΠΑΣΥΝΟ-ΕΣΥ φιλοδοξεί να αποτελέσει και επισήμως την αντιπροσωπευτικότερη δευτεροβάθμια οργάνωση για τους νοσηλευτές, με τη συμμετοχή της στην ΑΔΕΔΥ>> . Το Συνέδριο πραγματοποιείται στο ξενοδοχείο Διβάνη και την Κυριακή υπήρχαν συνεδρίες που προήδρευαν Γιατροί του Νοσοκομείου Τρικάλων όπως η Αναισθησιολόγος κα Ελένη Πολύζου..

Συνέδριο Ογκολογίας Βορείου Ελλάδας

Συνέδριο στην Καλαμπάκα και στο ξενοδοχείο Αμαλία πραγματοποίησε και η Ομοσπονδία Ογκολογίας Βορείου Ελλάδας. Το συνέδριο ξεκίνησε την Παρασκευή και ολοκληρώθηκε την Κυριακή.

Την ευθύνη της διοργάνωσης είχε  η  Ελληνική Εταιρεία Ακτινοθεραπευτικής Ογκολογίας σε συνεργασία με την Α’ Παθολογική Ογκολογική Κλινική Α.Ν.Θ. «Θεαγένειο».

Ο Εμπορικός Σύλλογος Καλαμπάκας και  τα μέλη του και του(  επαγγελματίες της Πόλης ) έκαναν εκπτωτικές τιμές σε όλους τους συνέδρους που επισκέφτηκαν την περιοχή τις ημέρες αυτές.

nosileytes 2014 dek (1) nosileytes 2014 dek nosileytes 2014 dek (4)

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .