Νωρίς

1 Σεπτεμβρίου, 2016 08:05 Επιμέλεια: /

_DSC9388

Η Δ.ΟΜ της μείζονος αντιπολίτευσης συνεδρίασε προκειμένου να χαράξει τακτική σε ότι αφορά την στάση της  στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Τρίτης . Ωστόσο , όπως λέγουν οι πληροφορίες μας , ετέθη θέμα μελλοντικών υποψηφιοτήτων για υποψήφιο Δήμαρχο με τον κ. Σακελλαρίου να  ζητάει την θέση των συνεργατών του  για όσα ακούγονται και λέγονται επί του θέματος . Από τις ενδιαφέρουσες απόψεις που ετέθησαν είναι και του δημοτικού συμβούλου κ. Κότη ο οποίος , όπως πληροφορούμαστε , ζήτησε σύγκληση του ψηφοδελτίου για να έρθει η αντίδραση από έτερο συνάδελφό του που μίλησε για προσχεδιασμένες στρατηγικές στους οποίους , όπως φέρεται να είπε , όχι μόνο δε θα συνεργήσει αλλά  θα είναι σφόδρα αντίθετος .  Ενδιαφέρον !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
  • ΟΧΙάς

    Ο κόσμος καίγεται και αυτοί χτενίζονται. Αν συνεχίσετε έτσι σε τρία χρόνια θα μείνετε φαλακροί με την τσατσάρα στο χέρι.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.