Νοικοκυρεμένες δουλειές

30 Οκτωβρίου, 2015 09:00 Επιμέλεια: /

12180089_10208227526066261_989998230_n_DCE

Η αλήθεια είναι ότι οι δημόσιες υπηρεσίες  δεν μας έχουν συνηθίσει να εκτελούν σωστά κάποια έργα στον πολεοδομικό ιστό των αστικών κέντρων . Συνήθως εντελώς απροειδοποίητα  και ενώ την προηγούμενη είχε πέσει  πίσσα στον δρόμο  έσκαβαν , τοποθετούσαν ένα κιγκλίδωμα  , το οποίο  συνήθως  έμεινε εκεί για πολύ καιρό ,  αδιαφορώντας αν εμπόδισε  την κυκλοφορία ή αν έπεφτε και κανένας εποχούμενος μέσα .

Έ, απ΄ αυτήν την πεπατημένη φαίνεται να ξέφυγε η ΔΕΥΑΚ τα συνεργεία της οποίας το πρωί της Πέμπτης παρενέβησαν σε ένα σημείο της Τρικάλων , έκαναν εκσκαφές , αποκατέστησαν κάποια βλάβη επί του δικτύου και αφού τελείωσαν το μπάζωσαν εκ νέου και κυρίως έριξαν άσφαλτο . Δουλειές νοικοκυρεμένες που λέει ο λαός μας !!!

Εμείς το επισημαίνουμε ως μια θετική συμπεριφορά εκτέλεσης έργων από την ΔΕΥΑΚ ευελπιστώντας  ότι  δεν πρόκειται για  τυχαίο γεγονός αλλά για  λειτουργία μόνιμη που ,  εκτός όλων των άλλων , σέβεται τους πολίτες .

Μπράβο λοιπόν και σ΄ ανώτερα !!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.