Νεόπτωχος

2 Σεπτεμβρίου, 2015 08:00 Επιμέλεια: /

tha-forologeitai-pleon-i-syntaxi-chireias-620x320_DCE

«…Φιλοχρήματος  δεν είμαι  . Νεόπτωχος συνταξιούχος είμαι . Η σύνταξή μου  έχει κατέβει στα 1.800€ . Δε λέω ότι είναι πολύ, όμως η λογική ότι οι συνταξιούχοι είναι άνθρωποι που δεν τους χρειάζομαι πια, άρα τους ξεσκίζω – που είναι η λογική που ισχύει για όλους τους συνταξιούχους της χώρας – κάποτε πρέπει να αντιμετωπιστεί…. , δήλωσε ο πρώην Υπουργός θεόδωρος Πάγκαλος .

Αλήθεια , στην Ελλάδα  της κρίσης και της πτωχείας  μπορούμε να λέμε ότι τα 1800 ευρώ σύνταξη είναι μικρή σύνταξη ;   Και αν έτσι είναι , τί να πουν όσοι παίρνουν 400 και 500 ευρώ ; Κάποτε πρέπει να καταλάβουμε ότι σε ότι αφορά τις  συντάξεις το μετρήσιμο δεν μπορεί να είναι τα γαλόνια και οι βαθμοί που φέρεις στην ενεργό υπηρεσία αλλά το γεγονός ότι είσαι συνταξιούχος . Και οι συνταξιούχοι έχουν  τις αυτές ανάγκες . Εκτός αν είναι θέμα μεγέθους κοιλιάς !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.