Νεοεκλεγείς Δημοτικός Σύμβουλος του Χρήστου Σινάνη ονομάζει τους Μοναχούς των Μετεώρων ¨Κηφήνες¨

admin
admin
28 Ιουλίου 2014, 18:57

Απορία και αίσθηση προκάλεσε η δήλωση που ανάρτησε στην προσωπική του σελίδα ο νεοεκλεγής Δημοτικός Σύμβουλος Καλαμπάκας κος Τούλας Αντώνιος . Ο κος Τούλας στην δήλωση , μήνυμα απορεί γιατί οι κκ. Αγοραστος , Μιχαλάκης και Σινάνης πήγαν τον Ευρωπαίο Επίτροπο Haan στους Κηφήνες των Μετεώρων!!
<< Στην Καλαμπάκα τον φέρατε να δει ότι δεν έχουμε δημόσιες τουαλέτες , τα λάθος σήματα κυκλοφορίας από την αποτυχημένη προσπάθεια του Δημάρχου ( Σακελλαρίου ) να αλλάξει το Κυκλοφοριακό , ότι δεν έχουμε ένα κτήριο να στεγάσουμε σωστά και ανέξοδα τις Δημοτικές Υπηρεσίες οι οποίες έφυγαν στα Τρίκαλα και ταλαιπωρείται ο κόσμος και τόσα άλλα προβλήματα. Τον πήγατε στους κηφήνες . Τέλος πάντων μακάρι να περάσατε καλά όλοι σας και να αφήσαμε καλές εντυπώσεις του φιλοξενούμενου >> , καταλήγει ο κ. Τούλας .
Και βέβαια ως ήταν φυσικό η δήλωση αυτή , όπως λένε οι πληροφορίες μας , προκάλεσε την μήνη του κου Σινάνη όπου κάλεσε τον Σύμβουλό του και είχαν μια κατ’ ιδίαν συζήτηση.
Μιλώντας στην στήλη μας ο κος Τούλας διασκεύασε την δήλωσή του , την οποία ¨κατέβασε ¨από το facebook , λέγοντας ότι δεν εννοούσε αυτό που έγραψε και άλλο χαρακτηρισμό ήθελε να δώσει.
Δεν απέκρυψε ότι συναντήθηκε με τον κο Σινάνη και ότι ο επικεφαλής του ζήτησε τέτοιες δηλώσεις να μην δημοσιοποιούνται πριν συζητούνται στην ομάδα.
Σίγουρα Αγοραστός και Μιχαλάκης είχαν επικοινωνία με τον κο Σινάνη ( αν πληροφορήθηκαν τοπ γεγονός) και σίγουρο είναι πάλι το γεγονός ότι οι δύο Άνδρες είναι δυσαρεστημένοι.
Στον κο Τούλα απάντησε και ο νυν Δήμαρχος Καλαμπάκας κος Σακελλαρίου ( μιας και αναφέρονταν στο πρόσωπό του ) ότι ο κος Τούλας πρέπει να γνωρίζει ότι οι αποφάσεις ( κυκλοφοριακό ) παίρνονται από το Δημοτικό Συμβούλιο και όχι από τον Δήμαρχο.
Ο κος Σινάνης ( απουσίαζε και δεν έχουμε δήλωσή του ) δείχνει ότι θέλει να κλείσει το θέμα , φαίνεται όμως ότι είναι η τελευταία φορά που ανέχεται δηλώσεις Συμβούλου του χωρίς να γνωρίζει ο ίδιος και την επόμενη φορά δεν θα υπάρχει ¨συγχώρεση¨.
Είναι πολύ νωρίς για να πει κάποιος ότι ¨άρχισαν τα όργανα¨ στην ομάδα Σινάνη και εκλαμβάνουμε το γεγονός ως ένα μεμονωμένο περιστατικό που θεωρείται λήξαν …..

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .