Νεοεκλεγείς Δημοτικός Σύμβουλος του Χρήστου Σινάνη ονομάζει τους Μοναχούς των Μετεώρων ¨Κηφήνες¨

28 Ιουλίου, 2014 18:57 Επιμέλεια: /

xaan meteora 5_DCE

Απορία και αίσθηση προκάλεσε η δήλωση που ανάρτησε στην προσωπική του σελίδα ο νεοεκλεγής Δημοτικός Σύμβουλος Καλαμπάκας κος Τούλας Αντώνιος . Ο κος Τούλας στην δήλωση , μήνυμα απορεί γιατί οι κκ. Αγοραστος , Μιχαλάκης και Σινάνης πήγαν τον Ευρωπαίο Επίτροπο Haan στους Κηφήνες των Μετεώρων!!
<< Στην Καλαμπάκα τον φέρατε να δει ότι δεν έχουμε δημόσιες τουαλέτες , τα λάθος σήματα κυκλοφορίας από την αποτυχημένη προσπάθεια του Δημάρχου ( Σακελλαρίου ) να αλλάξει το Κυκλοφοριακό , ότι δεν έχουμε ένα κτήριο να στεγάσουμε σωστά και ανέξοδα τις Δημοτικές Υπηρεσίες οι οποίες έφυγαν στα Τρίκαλα και ταλαιπωρείται ο κόσμος και τόσα άλλα προβλήματα. Τον πήγατε στους κηφήνες . Τέλος πάντων μακάρι να περάσατε καλά όλοι σας και να αφήσαμε καλές εντυπώσεις του φιλοξενούμενου >> , καταλήγει ο κ. Τούλας .
Και βέβαια ως ήταν φυσικό η δήλωση αυτή , όπως λένε οι πληροφορίες μας , προκάλεσε την μήνη του κου Σινάνη όπου κάλεσε τον Σύμβουλό του και είχαν μια κατ” ιδίαν συζήτηση.
Μιλώντας στην στήλη μας ο κος Τούλας διασκεύασε την δήλωσή του , την οποία ¨κατέβασε ¨από το facebook , λέγοντας ότι δεν εννοούσε αυτό που έγραψε και άλλο χαρακτηρισμό ήθελε να δώσει.
Δεν απέκρυψε ότι συναντήθηκε με τον κο Σινάνη και ότι ο επικεφαλής του ζήτησε τέτοιες δηλώσεις να μην δημοσιοποιούνται πριν συζητούνται στην ομάδα.
Σίγουρα Αγοραστός και Μιχαλάκης είχαν επικοινωνία με τον κο Σινάνη ( αν πληροφορήθηκαν τοπ γεγονός) και σίγουρο είναι πάλι το γεγονός ότι οι δύο Άνδρες είναι δυσαρεστημένοι.
Στον κο Τούλα απάντησε και ο νυν Δήμαρχος Καλαμπάκας κος Σακελλαρίου ( μιας και αναφέρονταν στο πρόσωπό του ) ότι ο κος Τούλας πρέπει να γνωρίζει ότι οι αποφάσεις ( κυκλοφοριακό ) παίρνονται από το Δημοτικό Συμβούλιο και όχι από τον Δήμαρχο.
Ο κος Σινάνης ( απουσίαζε και δεν έχουμε δήλωσή του ) δείχνει ότι θέλει να κλείσει το θέμα , φαίνεται όμως ότι είναι η τελευταία φορά που ανέχεται δηλώσεις Συμβούλου του χωρίς να γνωρίζει ο ίδιος και την επόμενη φορά δεν θα υπάρχει ¨συγχώρεση¨.
Είναι πολύ νωρίς για να πει κάποιος ότι ¨άρχισαν τα όργανα¨ στην ομάδα Σινάνη και εκλαμβάνουμε το γεγονός ως ένα μεμονωμένο περιστατικό που θεωρείται λήξαν …..

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.