Νέο πρόγραμμα

4 Μαρτίου, 2016 08:03 Επιμέλεια: /

news5-b9a2d4d4

Σύμφωνα με απόφαση  του Υπουργού Αγροτικής  Ανάπτυξης & Τροφίμων  οι ενδιαφερόμενοι  αμπελοκαλλιεργητές  που επιθυμούν να  ενταχθούν σε πρόγραμμα, εκρίζωσης , μεταφύτευσης  ή αλλαγής ποικιλιών  ,θα  πρέπει να υποβάλλουν  σχετικές αιτήσεις ένταξης από 1η  Μαρτίου  έως και  15η Μαΐου  2016, στην οικεία Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής  στο αμπελουργικό μητρώο της οποίας είναι εγγεγραμμένοι    προσκομίζοντας τα απαραίτητα δικαιολογητικά .

Δεν ξέρω αν και που εντάσσεται το σχετικό πρόγραμμα , ωστόσο μου θυμίζει την εποχή όπου ενώ είχαμε ντόπιες ποικιλίες η ντιρεκτίβα  της Ε.Ε. στο πλαίσιο της Κ.Α.Π , ήταν η επιδότηση για εκρίζωση των φυτών για να φτάσουμε , απόρροια αυτού , να χαθεί το σύνολο  της παραδοσιακής  αμπελοκαλλιέργειας  !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.