Νέο πρόεδρο απέκτησε η Ν.Δ Τρικάλων

admin
admin
17 Απριλίου 2016, 18:51

Μετά από ένα έντονο προεκλογικό παρασκήνιο πραγματοποιήθηκαν σήμερα οι εκλογές ανάδειξης του νέου προέδρου της Νομαρχιακής Οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας Τρικάλων.
Όπως κατέγραψε το trikaladay οι κάλπες έκλεισαν στις 2 το μεσημέρι και σύμφωνα με την καταμέτρηση των ψήφων νέος πρόεδρος της ΝΟΔΕ εξελέγη ο Μιχάλης Μπαγιώτης.
Ο κ. Μπαγιώτης συγκέντρωσε 42 ψήφους έναντι 33 του Νίκου Μουζακιάρη.
Στον εκλογικό κατάλογο ήταν εγγεγραμμένοι 78 εκλέκτορες και ψήφισαν οι 75 ενώ δεν βρέθηκε κανένα λευκό ή άκυρο ψηφοδέλτιο
Να σημειωθεί ότι αργά χθες το βράδυ άλλαξε ο εκλογικός κατάλογος και αφαιρέθηκαν απ΄ αυτόν οι διορισμένοι από την κεντρική διοίκηση εκπρόσωποι της ΟΝΝΕΔ.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της Εφορευτικής Επιτροπής ο δεύτερος από τους παραπάνω υποψήφιους που δεν εκλέχθηκε, εκλέγεται ως τακτικό μέλος της Ν.Ο. Τρικάλων αφού έλαβε σταυρό προτίμησης σε ποσοστό τουλάχιστον ίσο του 40% των εγκύρων ψηφοδελτίων.

 

Δήλωση Μιχάλη Μπαγιώτη, Προέδρου ΝΟΔΕ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Η σημερινή μέρα είναι μέρα χαράς, συγκίνησης και ευθύνης για μένα. Η εμπιστοσύνη των εκλεκτόρων που με ανέδειξαν στη θέση του προέδρου της ΝΟΔΕ μου δίνει δύναμη να προχωρήσω και σε συνεργασία με όλα τα εκλεγμένα μέλη της Νομαρχιακής μας οργάνωσης να δουλέψω για την αναδιοργάνωση της Ν.Δ. σε όλο το Νομό. Νιώθω την υποχρέωση να ευχαριστήσω όλα τα μέλη της Ν.Δ. που προσήλθαν μαζικά στις κάλπες, δυο φορές τον τελευταίο μήνα και που με την ψήφο τους έστειλαν μήνυμα δημιουργικής ανανέωσης του κόμματός μας. Γι’ αυτή την ανανέωση θα δουλέψουμε. Ευχαριστώ επίσης τον ανθυποψήφιό μου, Νίκο Μουζακιάρη, με τον οποίο δώσαμε, παρά τις εντάσεις, έναν τίμιο και καθαρό αγώνα. Θέλω τέλος να αφιερώσω αυτή την εκλογική νίκη, στους ανθρώπους που πίστεψαν σε μένα, με παρότρυναν και με στήριξαν στην προσπάθειά μου αυτή και κυρίως στον πατέρα μου, που έφυγε από τη ζωή την προηγούμενη Κυριακή, τον άνθρωπο που με δίδαξε ήθος και αξιοπρέπεια και με «όπλισε» με αυτές τις αρετές. Υπόσχομαι πως θα κάνω το παν για να τιμήσω τη θέση την οποία από σήμερα αναλαμβάνω.

Με εκτίμηση Μιχάλης Μπαγιώτης Πρόεδρος ΝΟΔΕ Τρικάλων

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .