Νεκρά από φόλες βρήκε τα τσοπανόσκυλα κτηνοτρόφος στη Διάβα Καλαμπάκας

29 Ιουλίου, 2014 18:39 Επιμέλεια: /

σκυ_DCE

Την αγανάκτησή του εκφράζει μέσω του stagonnews κτηνοτρόφος της περιοχής που για πολλοστή φορά πηγαίνοντας στην μονάδα του αντίκρισε τα τσοπανόσκυλα νεκρά έχοντας δηλητηριαστεί από φόλες.

Όπως τονίζει δεν είναι η πρώτη φορά που του συμβαίνει αυτό αλλά πλέον έχει αγανακτήσει αφού έχει μείνει το κοπάδι του χωρίς τσοπανόσκυλα.

Ο αριθμός των σκυλιών που βρήκαν το θάνατο αγγίζει τα 15 αναγκάζοντάς τον ίδιο να απευθυνθεί στο αστυνομικό τμήμα Καλαμπάκας όπου η άνδρες του τμήματος τον διαβεβαίωσαν πως δεν μπορούν να κάνουν κάτι παρά μόνο αν πιάσουν αυτόν ή αυτούς που ρίχνουν τις φόλες επ” αυτοφόρω.

Τέλος επισημαίνει πως η χρονική περίοδος που συμβαίνει αυτό το φαινόμενο δεν είναι τυχαία αφού κάθε χρόνο συμβαίνει την ίδια περίοδο, αφήνοντας αιχμές προς πάσα κατεύθυνση.

φωτογραφεία αρχείου

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.