Νέα βράβευση για το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Μετεώρων και Μουσείο Μανιταριών

22 Ιουνίου, 2017 20:54 Επιμέλεια: /

Πιστοποιητικό Διάκρισης TripAdvisor

Για 2η συνεχόμενη χρονιά, ο μεγαλύτερος ταξιδιωτικός ιστότοπος στον κόσμο TripAdvisor, βραβεύει το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Μετεώρων και Μουσείο Μανιταριών με Πιστοποιητικό Διάκρισης για το 2017, κατατάσσοντας το ταυτόχρονα πρώτο μεταξύ όλων των Μουσείων της Θεσσαλίας και δεύτερο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας στην Ελλάδα.

Η βράβευση αυτή αποκτά ακόμα μεγαλύτερη αξία, αν λάβει κανείς υπόψη του ότι το Μουσείο λειτουργεί μόλις δυόμιση χρόνια και είναι ένα από τα ελάχιστα Μουσεία Φυσικής Ιστορίας στην Ελλάδα, που έχει λάβει τέτοια διάκριση και μάλιστα για 2 συνεχόμενα έτη.

Τη διάκριση αυτή λαμβάνουν αξιοθέατα σε ολόκληρο τον κόσμο, τα οποία προσφέρουν ποιοτικές εμπειρίες και άψογη εξυπηρέτηση, ενώ συνυπολογίζεται η ποιότητα, η ποσότητα, και η επικαιρότητα των κριτικών που υποβάλλονται από τους επισκέπτες στο TripAdvisor σε διάστημα 12 μηνών.

«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους επισκέπτες μας για τις εξαιρετικές κριτικές τους και είμαστε πραγματικά περήφανοι για τη διάκριση αυτή». Δήλωσε ο Διευθυντής του Μουσείου κ. Νίκος Πάλλας. «Όταν μάλιστα η βράβευση αυτή προκύπτει με τρόπο αντικειμενικό και αδιαμφισβήτητο, τότε η ικανοποίηση μας είναι η μέγιστη δυνατή. Εκείνο που εμείς υποσχόμαστε είναι να συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο, αναβαθμίζοντας συνεχώς την ποιότητα των υπηρεσιών και των δράσεων μας», καταλήγει ο κ. Πάλλας.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.