Νέα περίοδος

13 Νοεμβρίου, 2015 08:07 Επιμέλεια: /

trikis-stagon-4

Από την Πέμπτη στο πηδάλιο της Μητρόπολης ΤΡΙΚΚΗΣ & ΣΤΑΓΩΝ» βρίσκεται ένας νέος ποιμενάρχης τον οποίο σύσσωμος ο λαός της Μητροπολιτικής περιφέρειας  τον υποδέχθηκε κατά την έλευσή του για την ενθρόνιση συμφώνως του τυπικού της Εκκλησίας μας .

Σε μια εποχή εξόχως αθεϊστική  και υλιστική , γεμάτη αμφιβολίες , αμφισβητήσεις και προκλήσεις  , η εκκλησία οφείλει να δώσει το στίγμα της προβάλλοντας τον σωτηριολογικό  της λόγο  καλώντας σε αγώνα για εξύψωση του έλλογου όντως που συνεχώς εκπίπτει του νοήματος της ζωής και αποστολής του  .

Ο νέος ποιμενάρχη Τρίκκης καλείται να απαντήσει σ΄ αυτές  τις προκλήσεις , όπως καλείται και να εγκαινιάσει μια νέα εποχή μεταξύ των δύο Μητροπόλεων και των δύο ποιμεναρχών.

Εποχή συνεργασίας  και κοινής προσπάθειας , εν αγάπη , αληθεία και  ομονοία  , κάτι που αναμφίβολα βρίσκεται στην κοινή θέληση και των δύο ποιμεναρχών μας .

Οι ευχές όλων μας για  νέα περίοδο ελπίδας και δημιουργίας στην τοπική μας εκκλησία τους συνοδεύουν !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.