Νέα κρούσματα Λαθροθηρίας κατήγγειλε σήμερα δια του Ράδιο Σταγών ο Πρόεδρος του Κ.Σ. Γιώργος Δαλαμάγκας – Πανέμορφα τα νέα Γραφεία του Συλλόγου

Βαγγέλης Γκιάτας
Βαγγέλης Γκιάτας
11 Απριλίου 2016, 11:57

Δεν σταματούν στην Καλαμπάκας και στην περιοχή αυτής , να υπάρχουν φαινόμενα Λαθροθηρίας και μάλιστα σε μια περίοδο που απαγορεύεται το κυνήγι όλων των θηραμάτων.

Την Κυριακή το απόγευμα κάτοικοι των Αμπελίων  ειδοποίησαν τον Κυνηγετικό Σύλλογο ότι  ακούστηκαν πυροβολισμοί ( οκτώ τον αριθμό )  μεταξύ Κρύας Βρύσης και Χρυσομηλιάς.

Αμέσως  Θυροφύλακας  , ο Πρόεδρος του Συλλόγου κος Δαλαμάγκας και άλλα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου μετέβησαν στην περιοχή , αλλά δυστυχώς μέχρι αργά το βράδυ δεν κατάφεραν να εντοπίσουν τους δράστες , που κατά τον Πρόεδρο , κυνηγούσαν αγριογούρουνα.

Ο κος Δαλαμάγκας άφησε να εννοηθεί ότι  οι δράστες είναι γνωστοί στον Σύλλογο , τους έχουν προειδοποιήσει για τις συνέπειες αν συλληφθούν αλλά συνεχίζουν να παρανομούν.

Είναι θέμα χρόνου ανέφερε , να συλληφθούν την στιγμή που παρανομούν και να οδηγηθούν στην Δικαιοσύνη.

Σε νέα Γραφεία

Εν τω μεταξύ από την περασμένη  εβδομάδα ο Κυνηγετικός Σύλλογος Καλαμπάκας μεταφέρθηκε σε νέα Γραφεία που έχουν διαμορφωθεί κατάλληλα.

Τα Γραφεία βρίσκονται στο κέντρο την πόλης και σε κτήριο ( ακίνητο ) του Δασαρχείου Καλαμπάκας που μέχρι πρότινος φιλοξενούταν Δασικοί Υπάλληλοι. Ένα από τα κτήρια αυτά εδόθη στον Κ.Σ. Καλαμπάκας όπου διαμορφώθηκε κατάλληλα για να στεγάσει τα γραφεία του συλλόγου.

Το μίσθωμα είναι συμβολικό , η διαμόρφωση των χώρων έγινε από τους ίδιους και οι Κυνηγοί θεωρούν ότι έχουν βρει πλέον το ¨σπίτι τους ¨ .

 

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .