Νέα κίνηση ;

Γρηγόρης Γ. Καλύβας
Γρηγόρης Γ. Καλύβας
11 Ιανουαρίου 2019, 08:14

Από τούτο εδώ το βήμα προσεγγίζοντας το τοπικό πολιτικό γίγνεσθαι εν όψη των Δημοτικών εκλογών (26 Μαϊου) είχαμε γράψει ότι ο κ. Σακελλαρίου και η Δημοτική του ομάδα δεν έχουν μιλήσει για το αν και κάτω υπό ποιες πολιτικοκοινωνικές προϋποθέσεις θα συμμετέχουν στις εκλογές .

Χθες ο Δημοτικός Σύμβουλος της μείζονος Αντιπολίτευσης κ. Σωτήρης Παπαχρήστος μιλώντας την πρωινή ενημερωτική ζώνη του ράδιο/ «σταγών» , έλυσε το μυστήριο της καθυστέρησης λέγοντας ότι ενώ ανέμεναν σοβαρή πρωτοβουλία από τον κ. Αλέκο αυτήν δεν προέκυψε και ως εκ τούτου τώρα και η Δ.ΟΜ θα πρέπει να αποφασίσει τί θα πράξει αφήνοντας να εννοηθεί ότι υπάρχουν σκέψεις για δημιουργία νέας κίνησης με κορμό την Δ.ΟΜ του κ. Σακελλαρίου!!

Ο κ. Αλέκος είτε δεν μπόρεσε , είτε δεν ήθελε , είτε εκτίμησε ότι μάλλον θα αφομοιώσει κάποιους εκ των μελών της άφησε τα πράγματα να σέρνονται προχωρώντας στους δικούς του σχεδιασμούς και επιλογές στρεφόμενος προς ΣΥΡΙΖΑ από το οποίο και έλαβε τελικά πολιτική στήριξη . Ωστόσο ένα βασικό αξίωμα στην πολιτική είναι να μην υποεκτιμάς κανέναν , πόσο μάλλον όταν πρόκειται  για επικεφαλής της Δημοτικής  Αξιωματικής Αντιπολίτευσης  και πρώην Δήμαρχο και μια δυναμική Δημοτική Ομάδα που είναι ενεργή πολιτικά .

Τούτων δοθέντων το ερώτημα είναι αν ο κ. Παπαχρήστος ή κάποιος άλλος , (ακούγονται διάφορα ονόματα) θα μπορέσουν να δημιουργήσουν έναν νέο πόλο συσπειρώνοντας το διάσπαρτο ΠΑΣΟΚ αλλά και άλλες πολιτικές και κοινωνικές δυνάμεις που δεν θέλουν να συμπορευτούν με την επιλογή ΣΥΡΙΖΑ στο Δήμο Καλαμπάκας , κάτι που βέβαια αναμένεται να το δούμε στο άμεσο μέλλον .

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .