Νέα για την γέφυρα

23 Μαρτίου, 2016 08:08 Επιμέλεια: /

DIABA GEFYRA

«Yπάρχουν νέα για την γέφυρα» ; Είναι το ερώτημα που τίθεται όχι από αμιγώς Διαβίτες κρύβοντας  ειλικρινή αγωνία  για τι δέον  γενέσθαι μια και η αποκοπή της επικοινωνίας δημιούργησε πολλά κοινωνικά και οικονομικά προβλήματα .

Η πληροφορία που αποκάλυψε ο πρόεδρος Καστρακίου Περικλής Γιάννης μιλώντας στο Ρ/ «ΣΤΑΓΩΝ» , λέει ότι ο δήμαρχος συνομιλούσε στις έντεκα το βράδυ με τον Υπουργό . οι  δικές μας πληροφορίες λένε ότι επίκειται άμεσα η υπογραφή για την έγκριση του σχετικού  κονδυλίου . Ωστόσο ο πρώην Βουλευτής κ. Ηλίας Βλαχογιάννης  μιλώντας στο Ρ/ «ΣΤΑΓΩΝ» είπε ότι έχουμε δρόμο ακόμα . Αυτή είναι η σούμα των πληροφοριών . Εκτός και αν οι επιτροπές έχουν άλλη  πληροφόρηση  !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.