Νέα εποχή για το ΚΕΝΑΚΑΠ

Γρηγόρης Γ. Καλύβας
Γρηγόρης Γ. Καλύβας
30 Δεκεμβρίου 2016, 08:15

Μια νέα εποχή στο ρόλο που καλείται να παίξει στον σχεδιασμό της τοπικής Ανάπτυξης , σηματοδοτεί η αλλαγή στην κορυφή της διεύθυνσης του ΚΕΝΑΚΑΠ  μετά την αποχώρηση του μέχρι τώρα δ/ντή κ. Πάτρα . Την διεύθυνση  από την  έναρξη της νέας  χρονιάς αναλαμβάνει  και επίσημα ο επί σειρά ετών Υποδιευθυντής  του , Βάϊος Κουτής ο οποίος καλείται με την  συσσωρευμένη εμπειρία που τόσο ο ίδιος , όσο και το στελεχιακό , διαθέτουν , να δώσουν το στίγμα μέσα από τις δράσεις που θα αναπτύξουν στο επέκεινα .

Έτσι οι τρείς ουσιαστικοί φορείς σε επίπεδο δήμου ΜΕΤΕΩΡΩΝ  (ΔΗΜΟΣ , ΚΕΝΑΚΑΠ, ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ) συνεργαζόμενοι μπορούν να δρομολογήσουν τις διαδικασίες για τον σχεδιασμό της ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΝΑΝΠΤΥΞΗΣ και αυτό , εν πολλοίς , εξαρτάται από τα πρόσωπα που διοικούν τους παραπάνω θεσμούς  . Και εδώ ο ρόλος του κ. Κουτή είναι καθοριστικός !!!

  • ΟΧΙάς

    Χλωμό το κόβω, ο δήμαρχος Καλαμπάκας είναι πρόεδρος γιατί κανένας σύμβουλός του δεν ήθελε να πάρει την θέση του, άσε που μέχρι πέρυσι ήθελαν να το βάλουν λουκέτο. Ο πρόεδρος του επιμελητηρίου την έκανε από το ΔΣ όπως και ο κος Παπάς, άσε που κανένας δεν ήθελε να συμμετέχει στο ΔΣ και με το ζόρι βρήκαν εθελοντή. Ο δήμαρχος Τρικάλων πατήθηκε από διευθύνων σύμβουλος και ύστερα από παρακάλια δέχτηκε να παραμείνει στο ΔΣ. Το επαναλαμβάνω στην ΚΕΝΑΚΑΠ πρέπει να μπουν επιθεωρητές δημόσιας διοίκησης, όσον με αφορά θα το προσπαθήσω.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .