Νέα εποχή για το ΚΕΝΑΚΑΠ

30 Δεκεμβρίου, 2016 08:15 Επιμέλεια: /

kenakap 6_DCE

Μια νέα εποχή στο ρόλο που καλείται να παίξει στον σχεδιασμό της τοπικής Ανάπτυξης , σηματοδοτεί η αλλαγή στην κορυφή της διεύθυνσης του ΚΕΝΑΚΑΠ  μετά την αποχώρηση του μέχρι τώρα δ/ντή κ. Πάτρα . Την διεύθυνση  από την  έναρξη της νέας  χρονιάς αναλαμβάνει  και επίσημα ο επί σειρά ετών Υποδιευθυντής  του , Βάϊος Κουτής ο οποίος καλείται με την  συσσωρευμένη εμπειρία που τόσο ο ίδιος , όσο και το στελεχιακό , διαθέτουν , να δώσουν το στίγμα μέσα από τις δράσεις που θα αναπτύξουν στο επέκεινα .

Έτσι οι τρείς ουσιαστικοί φορείς σε επίπεδο δήμου ΜΕΤΕΩΡΩΝ  (ΔΗΜΟΣ , ΚΕΝΑΚΑΠ, ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ) συνεργαζόμενοι μπορούν να δρομολογήσουν τις διαδικασίες για τον σχεδιασμό της ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΝΑΝΠΤΥΞΗΣ και αυτό , εν πολλοίς , εξαρτάται από τα πρόσωπα που διοικούν τους παραπάνω θεσμούς  . Και εδώ ο ρόλος του κ. Κουτή είναι καθοριστικός !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
  • ΟΧΙάς

    Χλωμό το κόβω, ο δήμαρχος Καλαμπάκας είναι πρόεδρος γιατί κανένας σύμβουλός του δεν ήθελε να πάρει την θέση του, άσε που μέχρι πέρυσι ήθελαν να το βάλουν λουκέτο. Ο πρόεδρος του επιμελητηρίου την έκανε από το ΔΣ όπως και ο κος Παπάς, άσε που κανένας δεν ήθελε να συμμετέχει στο ΔΣ και με το ζόρι βρήκαν εθελοντή. Ο δήμαρχος Τρικάλων πατήθηκε από διευθύνων σύμβουλος και ύστερα από παρακάλια δέχτηκε να παραμείνει στο ΔΣ. Το επαναλαμβάνω στην ΚΕΝΑΚΑΠ πρέπει να μπουν επιθεωρητές δημόσιας διοίκησης, όσον με αφορά θα το προσπαθήσω.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.