Νέα δημοσκόπηση: Μάχη για τρεις η προεδρία της ΝΔ – Ποιος παίρνει κεφάλι

admin
admin
7 Δεκεμβρίου 2015, 07:55

«Μαχαίρια» βγήκαν στο κόμμα της ΝΔ, με αφορμή νέα δημοσκόπηση. «Αναξιόπιστες και αντιεπιστημονικές» χαρακτηρίζει τις δημοσκοπήσεις που είδαν το φως της δημοσιότητας και έδιναν προβάδισμα για την «μάχη» της ηγεσίας της συντηρητικής παράταξης στον Απόστολο Τζιτζικώστα, ο εκπρόσωπος του υποψηφίου προέδρου της Ν.Δ. Βαγγέλη Μεϊμαράκη, Θεόδωρος Αμπατζόγλου.

«Είναι αναξιόπιστες, αντιεπιστημονικές, κατά παράβαση του κώδικα των δημοσκοπήσεων. Είναι προφανές ότι υπηρετούν συγκεκριμένες σκοπιμότητες» ανέφερε σε σχόλιό του.

Σύμφωνα με την τηλεφωνική έρευνα της εταιρείας Metrisi η οποία πραγματοποιήθηκε από το διάστημα 1η Δεκεμβρίου – 3η Δεκεμβρίου, ο Απόστολος Τζιτζικώστας προηγείται τόσο στο σύνολο των ερωτηθέντων όσο και μεταξύ εκείνων που δηλώνουν ότι θα ασκήσουν το εκλογικό του δικαίωμα.

Αναλυτικότερα, στο σύνολο του δείγματος ο Απόστολος Τζιτζικώστας κατατάσσεται πρώτος στην πρόθεση ψήφου με ποσοστό 26,6% έναντι 23,1% του Βαγγέλη Μεϊμαράκη ενώ ακολουθούν ο Κυριάκος Μητσοτάκης με 20,5% και ο Άδωνις Γεωργιάδης με 6,8%.

Aftodioikisi.gr

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .