Νέα Δημοκρατία – Προεκλογικό ‘άρωμα’ είχε η κοπή της Βασιλόπιτας της ΔΗΜ. Τ.Ο. Καλαμπάκας

Νικόλαος Γκιάτας(Μούρης)
11 Φεβρουαρίου 2018, 13:37

Πραγματοποιήθηκε πριν από λίγο στο Ξενοδοχείο ‘Ορφέας’ στη Καλαμπάκα η κοπή της Βασιλόπιτας της ΔΗΜ. Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας Καλαμπάκας.

Η κοπή της Βασιλόπιτας πραγματοποιήθηκε παρουσία αρκετού κόσμου αφού στο κάλεσμα του προέδρου κ. Γεωργίου ανταποκρίθηκαν όλα τα στελέχη πρώην και νυν βουλευτές του κόμματος του Νομού Τρικάλων, ο Δήμαρχος Καλαμπάκας κ. Σινάνης και αρκετοί αντιδήμαρχοι αλλά και Δημοτικοί και Περιφερειακοί Σύμβουλοι, Αντιπεριφερειάρχες ,Δήμαρχοι άλλων Δήμων, πρόεδροι Τοπικών Κοινοτήτων, η νεολαία, και άνθρωποι που στηρίζουν τη παράταξη αρκετά χρόνια τώρα .

Κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης ήταν ο τέως αναπληρωτής υπουργός οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας ο οποίος λόγω οικογενειακού προβλήματος δεν μπόρεσε να παρευρεθεί.

Αρχικά πραγματοποιήθηκε η κοπή της Βασιλόπιτας ενώ στη συνέχεια ακολούθησαν χαιρετισμοί με τον πρόεδρο κ. Γεωργίου να καλωσορίζει όλους τους παρευρισκόμενους .

Με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης να έχει ήδη τεθεί σε εκλογικό συναγερμό, σχεδόν όλες οι ευχές που ακούστηκαν από μικροφώνου από επίσημους και ανεπίσημους αφορούσαν την προοπτική να γίνει η Νέα Δημοκρατία και ο Κυριάκος Μητσοτάκης πρωθυπουργός ενώ δεν έλειψαν οι αναφορές για το θέμα της Novartis.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .