Νέα Διευθύντρια στη Βιβλιοθήκη Καλαμπάκας

17 Δεκεμβρίου, 2015 18:25 Επιμέλεια: /

basileioy magda

Η KDK, Επιμορφωτική Λογοτεχνική και Πολιτιστική Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρία Καλαμπάκας, ανακοινώνει ότι η Δρ. Μάγδα Βασιλείου δέχτηκε να αναλάβει καθήκοντα διευθύντριας της Βιβλιοθήκης Καλαμπάκας και να συνεχίσει το έργο της οργάνωσης και ανάπτυξής της.
Η Δρ. Βασιλείου είναι συνεργάτιδα της Βιβλιοθήκης από τα πρώτα στάδια της αναβάθμισής της, έχοντας αναλάβει τη Μελέτη Σκοπιμότητας και το Επιχειρησιακό Σχέδιο. Η εμπειρία της στο χώρο των βιβλιοθηκών καθώς και οι εξειδικευμένες γνώσεις της θα συμβάλουν στην πραγματοποίηση των στόχων της Βιβλιοθήκης συμπεριλαμβανομένων της παροχής υπηρεσιών προσαρμοσμένων στις ανάγκες της κοινωνίας, της δωρεάν πρόσβασης σε πόρους και υπηρεσίες, χρησιμοποιώντας προηγμένη τεχνολογία και της ανάπτυξης της σε χώρο μάθησης και κοινωνικής συνοχής.

KDK – Επιμορφωτική Λογοτεχνική και Πολιτιστική
Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρία Καλαμπάκας

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.