Να ζήσετε Αγγελική και Λάμπρο

12 Σεπτεμβρίου, 2017 13:14 Επιμέλεια: /

21733076_10214476782853775_330565004_n

Στο Δημαρχείο της Καλαμπάκας βρέθηκαν σήμερα η Αγγελική Μαραγούλια και ο Λάμπρος Αγγέλης για να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου.

Το ζευγάρι πάντρεψε η Αντιδήμαρχος κυρία Φροσυνάκη Μαρία ενώ μάρτυρες του γάμου ήταν η ιδιοκτήτρια του Οίκου Νυφικών Σόφη η κυρία Σοφία Μαύρου – Τζουβάρα και ο υιός του Λάμπρου, Βαγγέλης.

Το ζευγάρι σε όλη την διαδικασία έδειχνε συνεχώς χαμογελαστό, δείχνοντας πραγματικά ευτυχισμένο.

Φυσικά η κυρία Σοφία εύχεται και περιμένει τη στιγμή όπου θα ντύσει με τα χεράκια της νύφη την Αγγελική στον Θρησκευτικό γάμο(όταν το αποφασίσουν).

Ευχόμαστε στο ζευγάρι να ευτυχήσουν.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.