Να το δούμε

27 Αυγούστου, 2015 08:06 Επιμέλεια: /

dei_logariasmos-1-620x320_DCE

Στους καλοπληρωτές των λογαριασμών ηλεκτρικού ρεύματος σχεδιάζει  να επιστρέψει μέρος των κερδών της η Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού θέλοντας προφανώς να επιβραβεύσει  τους συνεπείς   πελάτες της .

Όπως ανακοίνωσε πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της επιχείρησης ,  η σχετική απόφαση λαμβάνεται  εντός της εβδομάδας τονίζοντας   ότι η επιστροφή αυτή στους συνεπείς καταναλωτές θα είναι «κάτι πάνω από το συμβολική».

Λοιπόν , εξόχως καλή η σκέψη και η πρωτοβουλία αρκεί να υλοποιηθεί δεδομένου ότι στην Ελλάδα συνήθως οι καλές σκέψεις μένουν απλά καλές σκέψεις και τίποτα περισσότερο .

Αυτό βεβαίως , η  επιβράβευση   δηλαδή της συνέπειας  του πολίτη ως προς την τήρηση των νόμων  και των υποχρεώσεών  του απέναντι στο κράτος ,πρέπει να επεκταθεί στο ευρύτερο  κράτος , ούτως ώστε να αποτελέσουν κίνητρο επανάκτησης της εμπιστοσύνης μεταξύ κράτους και πολιτών !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.