Να τηρούνται οι Νόμοι ζητάει ο Κυνηγετικός Σύλλογος Καλαμπάκας

7 Αυγούστου, 2015 09:56 Επιμέλεια: /

cms-image-000029393

Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Καλαμπάκας παρακαλεί όλους τους φίλους Κυνηγούς κατά την έναρξη της νέας κυνηγετικής περιόδου 2015-2016 να τηρούν όλους τους νόμους των περί Θήρας διατάξεων ώστε να μην υπάρχουν δυσάρεστες επιπτώσεις.
Δυστυχώς από μερικά μέλη του Κυνηγετικού Συλλόγου Καλαμπάκας δεν τηρήθηκαν τα προβλεπόμενα με συνέπεια να δημιουργηθούν δυσάρεστες καταστάσεις και να υποβληθούν μηνύσεις σε περιπτώσεις όπως:
Παράνομο κυνήγι τη νύχτα με φώτα αυτοκινήτου
Παράνομο καρτέρι αγριόχοιρων μέσα σε καλλιέργειες καλαμποκιών
Παράνομο στήσιμο θηλιών για την θήρευση αγριόχοιρων
Παρακαλούμε όλους τους φίλους κυνηγούς να βοηθήσουν για τη σωστή λειτουργία της θηροφύλαξης ώστε να μην υπάρχουν δυσάρεστες καταστάσεις.

Το Δ.Σ.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.