Να σταματήσουν οι διώξεις των αγωνιστών του κινήματος, συνδικαλιστών, δημοσιογράφων και απλών πολιτών, οι οποίοι στάθηκαν στο πλευρό των αγωνιζόμενων καθαριστριών του Νοσοκομείου Τρικάλων, το καλοκαίρι του 2014

3 Δεκεμβρίου, 2015 14:16 Επιμέλεια: /

apoxorisan-antarsya-sunergazontai-laiki-enotita-aran-aras

Συμπαραστεκόμαστε στους 9 διωκόμενους αγωνιστές,  μεταξύ των οποίων και 2 μέλη της Λαϊκής Ενότητας Τρικάλων, οι οποίοι σέρνονται σε δίκη στις 8 Δεκέμβρη επειδή στάθηκαν στο πλευρό των αγωνιζόμενων καθαριστριών του Νοσοκομείου Τρικάλων οι οποίες προχώρησαν αυθόρμητα σε κινητοποιήσεις, στάση εργασίας και επίσχεση εργασίας, το καλοκαίρι του 2014, με τις οποίες διεκδικούσαν τα δεδουλευμένα 6 μηνών.

Οι αγωνιστές οδηγούνται σε δίκη μετά από μήνυση του εργολάβου καθαριότητας του νοσοκομείου, ο οποίος τους κατηγορεί για συκοφαντική δυσφήμηση και εξύβριση με προφανή σκοπό την τρομοκράτηση τους, την φίμωσή τους και την τιμωρία τους επειδή έκαναν το καθήκον τους να συμπαρασταθούν σε ένα δίκαιο αγώνα.

Η δίωξη αυτή στοχεύει επίσης στην επιβολή του νόμου της σιωπής και στην καταστολή κάθε διεκδίκησης από μέρους των καθαριστριών οι οποίες εξακολουθούν να  βιώνουν τα ίδια προβλήματα.

Η τρομοκρατία των εργολάβων δεν θα περάσει!

Έξω οι εργολάβοι από τα νοσοκομεία! Δημόσια, δωρεάν και αναβαθμισμένη υγεία για όλο το λαό, με μόνιμο προσωπικό από τις ίδιες τις  εργαζόμενες καθαρίστριες,  με πλήρη δικαιώματα.

Απαλλαγή από κάθε κατηγορία των αγωνιστών και δικαίωση του αγώνα των καθαριστριών!

Καλούμαι τα μέλη και τους φίλους της Λαϊκής Ενότητας να παρευρεθούν στη δίκη, την Τρίτη 8/12, για να δηλώσουμε έμπρακτα την αλληλεγγύη μας στους διωκόμενους αγωνιστές.

Τρίκαλα, 3/12/215

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.