Να σταλούν μηνύματα

7 Οκτωβρίου, 2016 08:03 Επιμέλεια: /

e-65 drone_DCE

Θετική αναμφίβολα η σύσκεψη που διοργανώνουν από κοινού η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Θεσσαλίας (ΠΕΔ Θεσσαλίας) και η Περιφέρεια Θεσσαλίας αναφορικά με τον   «Ε65 » παρουσία του Γ.Γ Υποδομών Υπουργείου Μεταφορών . Η σπουδαιότητα του οδικού άξονα Κεντρικής Ελλάδος , έχει αποδειχθεί  καθώς η κατασκευή και λειτουργία του ως ολοκληρωμένου έργου  θα έχει πολλαπλά οφέλη  για την χώρα  καθώς αποτελεί βασική δίοδο  μεταφοράς ανθρώπων και εμπορευμάτων από Ευρώπη .  Το μήνυμα συνεπώς  που θα πρέπει να σταλεί είναι ότι για τους  Θεσσαλούς η κατασκευή του τμήματος Καλαμπάκας – Εγνατίας  αποτελεί αδιαπραγμάτευτη  επιλογή .

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
  • Agamemnon

    Ο Ε65 πρέπει να συνδεθεί με την Εγνατία Οδό στο ύψος της Παναγίας και να περάσει κοντά με τον Μαλακασιώτη ποταμό. Αυτό ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ και η κοινή λογική και ανάπτυξη της περιοχής. Ξυπνήστε πριν να είναι αργά!!!

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.