Να μην πιστεύουμε ότι βλέπουμε !!

12 Δεκεμβρίου, 2015 08:21 Επιμέλεια: /

874amea_karotsaki_aftodioikisi

Μια από τις πλέον  απίστευτες ληστείες των τελευταίων ετών σημειώθηκε τ στην Ηλιούπολη όταν άνδρας  σε αναπηρικό καροτσάκι μπήκε στο υποκατάστημα τράπεζας προσποιούμενος  , προφανώς , τον πελάτη. Και  επειδή ως έλληνες  είμαστε ψυχοπονιάρηδες οι πελάτες του παραχώρησαν τη θέση τους μπροστά στο ταμείο λόγω της αναπηρία του . Έ , όταν αυτός έφτασε μπροστά στο γκισέ τράβηξε το Καλάσνικοφ που το είχε κρύψει κάτω από την κουβέρτα με την οποία είχε καλυμμένα τα πόδια του απειλώντας  τους υπαλλήλους με το όπλο του ζητώντας τους τα μετρητά .

Λοιπόν , επειδή πια τα πράγματα στην εποχή μας έχουν πολλαπλές αναγνώσεις ,  μάλλον θα πρέπει να γίνουμε καχύποπτοι και να μην πιστεύουμε ότι βλέπουμε . Τα φαινόμενα ενίοτε απατούν , όπως στην συγκεκριμένη  περίπτωση  . Εκεί φτάσαμε , να  αφαιρούν  απ΄ τους ανθρώπους   και την δυνατότητα να εκφράσουν τα φιλεύσπλαχνα αισθήματά  τους !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.