Να λειτουργήσει

12 Οκτωβρίου, 2016 08:03 Επιμέλεια: /

toyristiko grafeio (3)

Το γραφείο τουριστικών πληροφοριών είναι έτοιμο από πλευράς υποδομής , μετά την συνδρομή – δωρεά της Ιεράς Μονής Αγίου Στεφάνου Μετεώρων , και τώρα εκείνο που απομένει είναι η στελέχωση και η έναρξη λειτουργίας του κάτι που θα συμβάλλει στην παροχή υπηρεσιών ποιότητας  αλλά και γενικότερα στην οργάνωση της παρουσίας της περιοχής ως τουριστικού προορισμού . Και η ανάγκη αυτή καθημερινά μεγαλώνει καθώς η περιοχή συγκεντρώνει ενδιαφέρον και στον εναλλακτικό  τουρισμό . Μια τέτοια εμπειρία προέκυψε τις προάλλες από μια ομάδα ανθρώπων που διερευνούσαν την περιοχή προκειμένου να ετοιμάσουν  ένα πρόγραμμα  πεζοπορίας  με τίτλο  «ΤΟΠΟΙ – ΙΣΤΟΡΙΑ – ΠΑΡΑΔΟΣΗ»  και δεν είχαν που να απευθυνθούν για πληροφορίες .

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
  • Γιώργος

    Τι πληροφορίες να δώσουν για τα μονοπάτια των Μετεώρων, όταν αυτοί που θα το στελεχώσουν, δεν ξέρουν καν την περιοχή που πας με αυτοκίνητο…

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.