Να και μια ωραία καλοκαιρινή δράση

28 Ιουλίου, 2015 08:04 Επιμέλεια: /

DSC00307_DCE

Μπορεί  οι κάτοικοι  στο ηρωικό  και όμορφο ορεινό χωριό της χώρας των  Τυμφαίων , το Μαυρέλι , να έχουν  έλλειψη νερού , αλλά λίγο παρακάτω , στο Λογγά ,  τοπικοί φορείς οργανώνουν  διαγωνισμό  ψαρέματος που διεξήχθη με πολύ μεγάλη επιτυχία την  περασμένη Κυριακή, με μεγάλη συμμετοχή ερασιτεχνών ψαράδων του γλυκού νερού .

Ο διαγωνισμός οργανώθηκε  από τον Πολιτιστικό Σύλλογο  Λογγά και συμμετείχαν άνω των τριάκοντα   ερασιτεχνών ψαράδων  χωρισμένοι  σε δεκαεπτά  ομάδες που αναπτύχθηκαν με τα καλάμια και τα άλλα σύνεργα ψαρέματος ,  γύρω από την λίμνη .

Αν  τώρα ενδιαφέρει  το αποτέλεσμα  , νικητής του διαγωνισμού που,   ειρήσθω εν παρόδω,   ψάρεψε το μεγαλύτερο ψάρι , ανεδείχθη ο Αντώνης  Χαρχαντής , δεύτερος  ο Γιώργος Γκουγκουστάμος  και τρίτος  ο Χρήστος Μπίτης .

Λοιπόν , ωραία η δράση και μακάρι μετά  από κάποια  χρόνια  να έχουμε κάτι ανάλογο και στη λίμνη  «ΛΗΘΑΙΟΥ» Νέας Ζωής !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.