Να η ευκαιρία

8 Ιουλίου, 2014 07:59 Επιμέλεια: /

xenia

Η αλήθεια είναι ότι από τότε που το «ΞΕΝΙΑ» περιήλθε στον δήμο Καλαμπάκας ούτε κιχ δεν έχει ακουστεί σε επίσημο επίπεδο για την αξιοποίησή του .
Μπορεί να πέφτουν διάφορες ιδέες , αλλά μια πρόταση που θα αναστήσει το κτήριο και θα το εντάξει σε μια συγκεκριμένη δράση , δεν έγινε ποτέ και αυτό δείχνει ότι έχουμε έλλειμμα οράματος για τούτον τον τόπο .
Λοιπόν επειδή κάπου έπιασε το αυτί μου για αναζήτηση χώρου που θα φιλοξενήσει έργα τοπικών ζωγράφων έλεγα μήπως είναι μια ευκαιρία να δημιουργηθεί η δημοτική πινακοθήκη .
Το θέμα είναι βέβαια ότι το κτήριο για να «αναστηθεί» χρειάζεται σημαντικούς πόρους που είναι δυσεύρετοι βέβαια όχι όμως και ανύπαρκτοι εάν εμείς έχουμε πρόταση βιώσιμης αξιοποίησής του .
Ωστόσο ουδείς αμφισβητεί πως το κτήριο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως πολυχώρος για μια σειρά πολιτιστικές δράσεις .
Η δημοτική αρχή και οι φορείς τι λένε επ΄ αυτού ;

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.