Να επισπεύσουν

Γρηγόρης Γ. Καλύβας
Γρηγόρης Γ. Καλύβας
14 Ιανουαρίου 2019, 08:05

Λοιπόν , πόσο οι πολιτικές εξελίξεις  στην κεντρική πολιτική σκηνή θα επηρεάσουν το τοπικό πολιτικό γίγνεσθαι ; Η απάντηση είναι , εξαρτάται από το αν την Πέμπτη το βράδυ η Κυβέρνηση Τσίπρα θα συγκεντρώσει τον μαγικό αριθμό των 150 +1 βουλευτών .

Αν το θρίλερ με την ανεύρεσή των τελειώσει την Πέμπτη το βράδυ στην Εθνική Αντιπροσωπεία , τότε το ενδιαφέρον μπορεί να επανέλθει στα δημοτικά μας πράγματα . Αν δεν εξευρεθούν οι 150 +1 , τότε η χώρα οδηγείται ολοταχώς σε εκλογάς με τις Δημοτικές να έρχονται σε δεύτερη μοίρα με ότι αυτό συνεπάγεται .

Αλλά και να λάβει ψήφο εμπιστοσύνης η Κυβέρνηση σίγουρα η περίοδος θα είναι δύσκολη καθώς θα υπάρξει πόλωση με την Αξιωματική αντιπολίτευση να αμφισβητεί την πολιτική νομιμοποίηση και την κυβέρνηση να επιμένει για λήξη της θητείας της τον Οκτώβριο .

Τούτων δοθέντων μάλλον οι υποψήφιοι θα πρέπει να επισπεύσουν την συγκρότηση των ψηφοδελτίων γιατί αν δεν το κάνουν , όταν θα το πράξουν , το ενδιαφέρον των πολιτών θα είναι στραμμένο αλλού !!

Αυτά σκέπτονται και κάποιοι υποψήφιοι Δήμαρχοι  σε άλλους Δήμους του Νομού μας και ανακοινώνουν πρόσωπα και επιλογές τώρα !!

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .