Να επισπεύσουν

Γρηγόρης Γ. Καλύβας
Γρηγόρης Γ. Καλύβας
14 Ιανουαρίου 2019, 08:05

Λοιπόν , πόσο οι πολιτικές εξελίξεις  στην κεντρική πολιτική σκηνή θα επηρεάσουν το τοπικό πολιτικό γίγνεσθαι ; Η απάντηση είναι , εξαρτάται από το αν την Πέμπτη το βράδυ η Κυβέρνηση Τσίπρα θα συγκεντρώσει τον μαγικό αριθμό των 150 +1 βουλευτών .

Αν το θρίλερ με την ανεύρεσή των τελειώσει την Πέμπτη το βράδυ στην Εθνική Αντιπροσωπεία , τότε το ενδιαφέρον μπορεί να επανέλθει στα δημοτικά μας πράγματα . Αν δεν εξευρεθούν οι 150 +1 , τότε η χώρα οδηγείται ολοταχώς σε εκλογάς με τις Δημοτικές να έρχονται σε δεύτερη μοίρα με ότι αυτό συνεπάγεται .

Αλλά και να λάβει ψήφο εμπιστοσύνης η Κυβέρνηση σίγουρα η περίοδος θα είναι δύσκολη καθώς θα υπάρξει πόλωση με την Αξιωματική αντιπολίτευση να αμφισβητεί την πολιτική νομιμοποίηση και την κυβέρνηση να επιμένει για λήξη της θητείας της τον Οκτώβριο .

Τούτων δοθέντων μάλλον οι υποψήφιοι θα πρέπει να επισπεύσουν την συγκρότηση των ψηφοδελτίων γιατί αν δεν το κάνουν , όταν θα το πράξουν , το ενδιαφέρον των πολιτών θα είναι στραμμένο αλλού !!

Αυτά σκέπτονται και κάποιοι υποψήφιοι Δήμαρχοι  σε άλλους Δήμους του Νομού μας και ανακοινώνουν πρόσωπα και επιλογές τώρα !!

Τα σχόλια είναι κλειστά.

ΣΧΕΤΙΚA AΡΘΡΑ
Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .