Να αποκαλυφθούν !!

Γρηγόρης Γ. Καλύβας
Γρηγόρης Γ. Καλύβας
24 Απριλίου 2019, 07:55

Ο δήμαρχος Χρήστος Σινάνης σε συνέντευξή του δήλωσε ευθέως ότι υπάρχει κρυφή πολιτική ατζέντα επισημαίνοντας κάποια στοιχεία που στοιχειοθετούν τον εν λόγω ισχυρισμό του . Ωστόσο η κρυφή πολιτική ατζέντα στοιχειοθετείται και από μια σειρά άλλα γεγονότα .

Το facebook βρίθει από διαλόγους και απόψεις που πραγματικά τρομάζουν όποιον τις διαβάζει  και μπορεί να αποκρυπτογραφήσει αυτά που υποκρύπτουν  . Το να αποκαλείς κάποιους με ράσα και γραβάτες «λαμόγια» , δεν είναι κάτι που μπορεί να προσπεραστεί  ακριβώς γιατί προέρχεται από στόματα εκείνων που προέκυψαν απ΄το πουθενά ενσπείροντας  την διχόνοια  στην τοπική κοινωνία και οι προσπάθειές τους συγκλείνουν στην  αλλαγή της φυσιογνωμίας των ΜΕΤΕΩΡΩΝ.

Είναι σαφές πως έχουν γνώση οι φύλακες και θα πάρουν την απάντηση θα δοθεί !!

  • pepe le pew

    Εδώ στο fb κατηγορούν συνυποψήφιό τους για «ισαποστάκια», «μουγγό» και «αμέτοχο», που ο άνθρωπος το μόνο που έκανε είναι ότι δεν πήρε ή μάλλον πήρε μια ψύχραιμη θέση και βάζουν θέματα του στυλ ή είσαι με το λαό, ή με τον κλήρο. Λες και τίθεται από κανέναν τέτοιο δίλημμα. Μετά κατά τα άλλα τον κόσμο τον διχάζουν τα μοναστήρια. Ο επικεφαλής πρέπει να πάρει θέση, γιατί τέτοιες κρυφές ατζέντες είναι καθοριστικές για την ψήφο μας.

    • Antonis Toulas

      Όλα στην ώρα τους.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .