Να ανοίξει τις ‘’πύλες’’ του ετοιμάζεται το Τοπικό Τμήμα Καλαμπάκας του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού και να γεμίσει στις αίθουσες του με παιδικές φωνές και χαμόγελα

15 Σεπτεμβρίου, 2017 14:38 Επιμέλεια: /

Untitled

Μετά από ένα ξεκούραστο καλοκαίρι γεμάτο διακοπές έφτασε η ώρα να πάρουμε ξανά την σκυτάλη , να φορέσουμε την στολή μας , το πιο πλατύ μας χαμόγελο και να ξαναμπούμε στις ομάδες μας . Μας περιμένει αρκετή δουλειά ,παιχνίδι , περιπέτεια , δράσεις , εκπλήξεις αλλά και η πόλη μας που πρέπει να γεμίσει ξανά από Οδηγικές φωνές σε όλα τα στενά της .
Αρχίζουμε λοιπόν . Αύριο Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου και ώρα 3 με 5 στην εστία μας (Ν. Πλαστήρα στο ξύλινο σπιτάκι στην παιδική χαρά) για τον καθιερωμένο αγιασμό αλλά και την επίσημη έναρξη της Οδηγικής χρονιάς 2017-2018 .
Αστέρια – Πουλιά – Οδηγοί και Μεγάλοι Οδηγοί αλλά και τα Ενήλικα Μέλη του Οδηγισμού θα είμαστε εκεί και θα περιμένουμε και τους Νέους μας φίλους μικρούς και μεγάλους να παραβρεθείτε μαζί μας στον Αγιασμό.

Οι Συγκεντρώσεις μας γίνονται κάθε Σάββατο 3-5 για παιδιά ηλικίας από 5 – 17 ετών
Τρόποι επικοινωνίας :
Τηλ.: 6944589990 (Ηλίας)
ή
Με μήνυμα στο Facebook : Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού – Τοπικό Τμήμα Καλαμπάκας

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.