Μουσείο Ελληνικής Παιδείας στη Καλαμπάκα

21 Μαΐου, 2015 14:02 Επιμέλεια: /

Λογότυπο

Μπορεί να διανύουμε μια εποχή που χαρακτηρίζεται από οικονομική ανασφάλεια και κρίση αξιών, αλλά «η μεν οικονομική κρίση ισχυρά, το δε πνεύμα ισχυρότερον».
Και ποιος είναι ο βασικός εκπρόσωπος του πνεύματος; Μα φυσικά το βιβλίο! Ο παντοτινός φίλος, που εξακολουθεί να σμιλεύει ανθρώπους με παιδεία.
Εμείς, λοιπόν, ξεκινάμε με πολλή όρεξη και καλή διάθεση τη δημιουργία του Μουσείου Ελληνικής Παιδείας. Ενός μουσείου που δεν θα χαρακτηρίζεται μόνο από την έκθεση μιας συλλογής σπάνιων βιβλίων, αλλά που στοχεύει να γίνει και πολιτιστικός πνεύμονας με ποικίλες δράσεις και δραστηριότητες για όλους.
Επειδή όμως καμία προσπάθεια, αν δεν είναι συλλογική, δεν μπορεί να ευδοκιμήσει, σας θέλουμε όλους αρωγούς και συνοδοιπόρους μας.
Το Μουσείο Ελληνικής Παιδείας έχει ήδη αποκτήσει το χαρακτηριστικό γνώρισμα της ταυτότητάς του, το προσωπικό του αποτύπωμα, δηλαδή το λογότυπό του.
Μπορείτε να παρακολουθείτε την πορεία δημιουργίας και τα νέα του Μουσείου Ελληνικής Παιδείας:
1) Από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
• Facebook: https://www.facebook.com/mouseioellinikispaideias
• Twitter: https://twitter.com/booksmuseum
• Instagram: https://instagram.com/mouseio_ellinikis_paideias
2) Από τον διαδικτυακό ιστότοπο www.kivep.com, ώσπου να λειτουργήσει επίσημα η ιστοσελίδα του.
Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία μπορείτε να επικοινωνείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση : booksmuseum@yahoo.gr

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.