Μουσική Σχολή Καλαμπάκας – Μαθητικές Επιδείξεις με αφορμή την λήξη των μαθημάτων

24 Ιουνίου, 2015 21:17 Επιμέλεια: /

DSC_4926_DCE

Την λήξη της μουσικής χρονιάς για την μουσική σχολή του δήμου Καλαμπάκας σηματοδότησε η εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στο πνευματικό κέντρο του δήμου .

Να σημειώσουμε ότι η διευθύντρια της σχολής Κυρία Όλγα Κουτσαλιάρη αναφέρθηκε στην προσφορά της σχολής στην αναβάθμιση της τοπικής μουσικής παιδείας αλλά και στην μελέτη της μουσικής ιστορίας και παράδοσης τονίζοντας την ανάγκη στήριξης της σχολής ώστε να επιτελέσει τον ρόλο της .

Ακολούθως πραγματοποιήθηκαν μια σειρά «μουσικοί αγώνες» από μαθητές της σχολής οι οποίοι αποκάλυψαν το σημαντικό έργο που επιτελείται αλλά και πάρα πολλά μουσικά ταλέντα που σίγουρα θα επηρεάσουν τα μελλοντικά τοπικά μουσικά μας πράγματα .

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.