Μουσική Σχολή Δήμου Καλαμπάκας – Πραγματοποιήθηκε το αφιέρωμα στο Μάνο Χατζηδάκη

30 Μαρτίου, 2017 20:30 Επιμέλεια: /

DSC_4156

Οι εκδηλώσεις στη Μουσική Σχολή Δήμου Καλαμπακας στο πλαίσιο του Οδηγού Ακρόασης 2016-17 , συνεχίστηκαν το απόγευμα της  Πέμπτης με ένα αφιέρωμα , στο Μάνο Χατζηδάκη.

Ο Γιώργος Αδάμος μαζί με τους μικρούς καλλιτέχνες δημιούργησαν ένα ξεχωριστό μουσικό σύνολο , η Ιφιγένεια Καραγκουνη ταξίδεψε μουσικά το κόσμο που γέμισε την αίθουσα με την υπέροχη φωνή της , η  Παιδική Χορωδία Δήμου Καλαμπάκας φλέρταρε με αξέχαστες μελωδίες  , το Θεατρικό Εργαστήρι Επί Σταγών με τη Μαρία Πρεμέτη ξεδίπλωσαν πτυχές της ζωής του μεγάλου συνθέτη.

Και μην ξεχνάτε …. Ο Μάνος Χατζηδάκης είναι προσωπική μας υπόθεση , καθενός χωριστά….

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.