Μουσική πανδαισία

26 Ιουλίου, 2014 08:53 Επιμέλεια: /

xaroylis meteora festival 1_DCE

Δεν ήταν μόνο η επιτυχία από άποψη συμμετοχής κόσμου η εκδήλωση που έγινε χθες βράδυ στο χώρο του κάμπινγκ «Ρίζου» , στο έμπα της πόλης .
Κυρίως ήταν η γενικότερη ατμόσφαιρα που διαμόρφωσε η μουσική άποψη του συγκεκριμένου καλλιτέχνη , του γνωστού Χαρούλη , που πυρήνας της είναι η παραδοσιακή μας μουσική , το δημοτικό μας τραγούδι , μέσα από ένα σεργιάνι σε γεωγραφικές γωνιές της Ελλάδας μας με κυρίαρχο την λεβεντογένα Κρήτη .
Τι έδειξε η χθεσινή εκδήλωση ;
Αυτό που πολλά χρόνια τώρα υποστηρίζουμε : Ότι η Καλαμπάκα πρέπει να διαμορφώσει την ταυτότητά της και να αναδειχθεί σε πόλη της μουσικής , του πνεύματος , του λόγου , της καλλιτεχνικής έκφρασης γενικότερα , πάντα με σεβασμό σε αυτό που μας σημαδεύει και δεν είναι άλλο από την Αγιομετεωρίτικη κληρονομιά .
Πάνω σε αυτό έχουμε να πούμε και να πράξουμε πολλά ώστε να δώσουμε την προοπτική που οφείλουμε στην πόλη και στην ιστορία της και να χάσει τα μοναδικά της στοιχεία που δημιουργούν το αίσθημα επισκεψιμότητας .

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.