Μοτοσυκλετιστική Λέσχη Καλαμπάκας – Οι δυο ρόδες “ταξιδεύουν” την ψυχή

admin
admin
28 Ιουνίου 2019, 18:55

Μια απλή ιδέα πριν λίγο καιρό και το παραπάνω ρητό μας οδήγησαν να σχεδιάσουμε μια βόλτα με μικρού κυβισμού μοτοσυκλέτες ,τα γνωστά σε όλους παπάκια.. Επειδή όμως η πρόσκληση ήταν ανοιχτή σε όλους δεν μπορούσαμε να εξαιρέσουμε από την παρέα μας και τα μικρού κυβισμού scooter αλλά και τις μεγαλύτερες σε κυβικά μοτοσυκλέτες.
Την Κυριακή 23/6 και στις 09:30 από τα γραφεία της λέσχης μας 10 αναβάτες ξεκινήσαμε αυτήν την #Παπιοπεριπέτεια #Version1 με προορισμό το γραφικό Μέτσοβο στο οποίο θα φτάναμε ακολουθώντας την διαδρομή, Καλαμπάκα – Δεσπότης – Π.Ε.Ο Γρεβενών-Μετσόβου – Λίμνη Αώου – Μέτσοβο. Η διαδρομή της επιστροφής ήταν , Μέτσοβο – Π.Ε.Ο Τρικάλων-Ιωαννίνων (Κατάρα) – Καλαμπάκα . Διανύσαμε συνολικά 235 χιλιόμετρα με αρκετά από αυτά τα χιλιόμετρα είναι σε οδούς με ελάχιστη (Π.Ε.Ο Γρεβενών-Μετσόβου & Λίμνη Αώου) έως καθόλου κίνηση (Κατάρα) άλλων οχημάτων .
Τα παπάκια και τα scooter παρά τα λίγα κυβικά που διαθέτουν απέδειξαν ότι μπορούν να ταξιδέψουν και εκτός πόλης χωρίς πρόβλημα. Όλοι γυρίσαμε με τις καλύτερες των εντυπώσεων από την διαδρομή αλλά και από την καλή παρέα που είχαμε μεταξύ μας.
Το ραντεβού αναμένεται να ανανεωθεί με καινούργια διαδρομή για την #Παπιοπεριπέτεια #Version2..
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε:
– Το “Hobby Shop” και τον Μπάμπη Παπατζιμόπουλο για την παραχώρηση του οχήματος που μας συνόδεψε -διακριτικά- σε όλη την διαδρομή ,
– Το Πρατήριο Υγρών Καυσίμων “ΤΣΙΟΜΠΙΚΑΣ” και τον ΓιώργοTσιομπίκα για τα καύσιμα του οχήματος συνοδείας ,
και…..
– Τον ΝΑΠΟΛΕΩΝ ΦΛΕΤΣΙΟ που ανέλαβε την οδήγηση του οχήματος.

Μοτοσυκλετιστική Λέσχη Καλαμπάκας

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .