Μορφωτικός & Ευεργετικός Σύλλογος Καστανιάς « Ο ΣΤΙΝΟΣ» – Εορτή του Αγίου Πνεύματος

28 Μαΐου, 2015 13:35 Επιμέλεια: /

epfai

Ο Μορφωτικός & Ευεργετικός Σύλλογος Καστανιάς « Ο ΣΤΙΝΟΣ» σας προσκαλεί τη Δευτέρα 1 Ιουνίου 2015 στην Καστανιά Καλαμπάκας και στην όμορφη τοποθεσία της «Γκούρας» για την εορτή του Αγίου Πνεύματος.
Μετά την Πανηγυρική δοξολογία της Αγίας Τριάδας ο Μ.Ε.Σ. Καστανιάς διοργανώνει φιλοξενία προσφέροντας φαγητό για όλους. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γευτούν κριθαράκι με πρόβειο κρέας, το οποίο θα ετοιμάσουν με ιδιαίτερη φροντίδα οι γυναίκες του χωριού.
Η εν λόγω εκδήλωση αποτελεί πλέον θεσμό για την Καστανιά Καλαμπάκας και δίνει την ευκαιρία στους απανταχού Καστανιώτες, και όχι μόνο, να έρθουν στον τόπο τους, να ανταμώσουν και να ανανεώσουν το ραντεβού τους για το καλοκαίρι που ήδη κατέφθασε.
Με τιμή
Ο Πρόεδρος
Δημητρούλης Σωτήρης

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.