Μόνο ψάρια που δεν έπιασε

Γρηγόρης Γ. Καλύβας
Γρηγόρης Γ. Καλύβας
28 Μαΐου 2015, 08:06

Μόνο ψάρια που λέει ο λόγος  , δεν έπιασε ο Αντιδήμαρχος έργων Δημήτρης Βουρλίτσης  στον χώρο του πρώην διοικητηρίου Ασπροποτάμου , στα Τρία ποτάμια , καθώς το εσωτερικό του  πλημμύρισε  με νερά που προφανώς μπήκαν από κάποια αιτία .

Και βέβαια ως πρώην δήμαρχος Ασπροποτάμου , που έζησε  αυτό  το κτήριο δε θα μπορούσε να μην στεναχωρηθεί από την εικόνα που αντίκρισε  κάτι που τον έκανε να ορκιστεί πως θα λύσει το πρόβλημα άμεσα .

Εμείς να πούμε πως το εν λόγω κτήριο είναι πράγματι ένα αρχοντικό που κοσμεί την περιοχή και πως χρειάζεται αξιοποίησή του κάτι που θα πρέπει να απασχολήσει τον ίδιο και γενικότερα την δημοτική αρχή .

Αντιδήμαρχε , αν θυμάμαι καλά  το κτήριο είχε δοθεί για την στέγαση ενός φορέα της περιοχής Τζουμέρκων  . Ή Κάνω λάθος ; Έ , αυτοί δεν είδαν τα νερά ;

  • ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΤΕΡΓΙΟΥ

    Στο χώρο στεγάζετε το Κέντρο Περιβαλλοντικής Ενημέρωσης Ασπροποτάμου, το οποίο παραμένει κλειστό. Λύσεις και προτάσεις υπήρχαν και υπάρχουν για την λειτουργία του και την αναβάθμισή του, δεν χεριάζετε και άλλον ειδικό σύμβουλο η μελέτη για να δοθεί λύση.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .