Μόνο ψάρια που δεν έπιασε

28 Μαΐου, 2015 08:06 Επιμέλεια: /

aspropotamos dioikitirio 2013 2_DCE

Μόνο ψάρια που λέει ο λόγος  , δεν έπιασε ο Αντιδήμαρχος έργων Δημήτρης Βουρλίτσης  στον χώρο του πρώην διοικητηρίου Ασπροποτάμου , στα Τρία ποτάμια , καθώς το εσωτερικό του  πλημμύρισε  με νερά που προφανώς μπήκαν από κάποια αιτία .

Και βέβαια ως πρώην δήμαρχος Ασπροποτάμου , που έζησε  αυτό  το κτήριο δε θα μπορούσε να μην στεναχωρηθεί από την εικόνα που αντίκρισε  κάτι που τον έκανε να ορκιστεί πως θα λύσει το πρόβλημα άμεσα .

Εμείς να πούμε πως το εν λόγω κτήριο είναι πράγματι ένα αρχοντικό που κοσμεί την περιοχή και πως χρειάζεται αξιοποίησή του κάτι που θα πρέπει να απασχολήσει τον ίδιο και γενικότερα την δημοτική αρχή .

Αντιδήμαρχε , αν θυμάμαι καλά  το κτήριο είχε δοθεί για την στέγαση ενός φορέα της περιοχής Τζουμέρκων  . Ή Κάνω λάθος ; Έ , αυτοί δεν είδαν τα νερά ;

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
  • ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΤΕΡΓΙΟΥ

    Στο χώρο στεγάζετε το Κέντρο Περιβαλλοντικής Ενημέρωσης Ασπροποτάμου, το οποίο παραμένει κλειστό. Λύσεις και προτάσεις υπήρχαν και υπάρχουν για την λειτουργία του και την αναβάθμισή του, δεν χεριάζετε και άλλον ειδικό σύμβουλο η μελέτη για να δοθεί λύση.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.