Μόνο με αίτηση προς τον Δήμο η χορήγηση κοινόχρηστων χώρων στην Καλαμπάκα

6 Μαΐου, 2015 13:17 Επιμέλεια: /

trapezokathismata kai trikalon 1_DCE

Αλλάζει πλέον η διαδικασία χορήγησης αλλά και η επιφάνεια κοινόχρηστων χώρων για επαγγελματική χρήση στην πόλη της Καλαμπάκας.

Η απόφαση αυτή πάρθηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο και βάση κανονισμού νέοι αλλά και παλαιοί επαγγελματίες  που επιθυμούν να χρησιμοποιούν  χώρους , θα μπορέσουν μόνο αν καταθέσουν ανάλογη αίτηση και εγκριθεί από τον Δήμο.

Αλλά και όταν οι επαγγελματίες λάβουν κοινόχρηστο χώρο προς εκμετάλλευση , οι κανόνες θα είναι πολύ αυστηροί και η επιβολή κυρώσεων δεδομένη.

Σε  ανακοίνωση που εξεδόθη από τον Δήμο και υπογράφει ο Γ. Γραμματέας κος Γιαννάκος αναφέρονται τα εξής:

O Δήμος Καλαμπάκας, σύμφωνα με:

1.      Την υπ΄αριθμ. 82/2015 απόφαση του Δ.Σ. «Έγκριση κανονισμού χρήσης κοινόχρηστων χώρων του Δήμου Καλαμπάκας»

2.      Την υπ΄αριθμ. 35/2015 απόφαση της Δημοτικής Κοινότητας του Δήμου Καλαμπάκας

3.      Την υπ΄αριθμ. 140/2015 του Δ.Σ. «Καθορισμός χώρων και όρων ανάπτυξης τραπεζοκαθισμάτων»

Ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους επαγγελματίες, ότι οφείλουν να προμηθευτούν την απαραίτητη αίτηση για χορήγηση της άδειας κατάληψης κοινοχρήστου χώρου για το έτος 2015 καθώς και τις σχετικές πληροφορίες,  από το Γραφείο Αδειοδοτήσεων και Ρύθμισης Εμπορικών Δραστηριοτήτων του Δήμου Καλαμπάκας.

Η προσκόμιση των απαραίτητων δικαιολογητικών θα πρέπει να γίνει  έως και την 26η Μαϊου 2015.

ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΕΤΑΙ  ΟΤΙ:

Σύμφωνα με:

Α) Το άρθρο 285 του Κώδικα Δήμων & Κοινοτήτων Ν. 3463/2006, « Ενημερότητα Οφειλών»,

Β) Την υπ΄αριθμ. Κ.Υ.Α.ΔΙΑΔΠ/Φ.Α.2.1/31600/20-11-2013 άρθρο 2 παρ. 7,  στην οποία αναφέρεται ότι :«  Προϋπόθεση για την χορήγηση οποιασδήποτε μορφής αδειών από δήμους, είναι η μη ύπαρξη, εις βάρος του ενδιαφερομένου, βεβαιωμένων ληξιπρόθεσμων οφειλών προς αυτούς, με εξαίρεση τις περιπτώσεις εκκρεμοδικίας και του διακανονισμού καταβολής αυτών, σύμφωνα με τη σχετική νομοθεσία».

Σε περίπτωση ύπαρξης παλαιών οφειλών, οι οποίες δεν έχουν τακτοποιηθεί ή έχει γίνει ο ανάλογος διακανονισμός εξόφλησης, ο οποίος δεν τηρείται, δεν θα χορηγείται αλλά και δεν θα γίνεται ανανέωση άδειας κατάληψης παραχωρούμενου κοινόχρηστου χώρου.

 

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.