ΜΟΝΟ από αδειούχους εγκαταστάτες – εργοδηγούς ο έλεγχος εγκαταστάσεων φυσικού αερίου

13 Σεπτεμβρίου, 2017 17:00 Επιμέλεια: /

DSC_0047

Τι πρέπει να ξέρουν οι καταναλωτές για την ασφάλειά τους.

Εν όψει της διενέργειας δειγματοληπτικών ελέγχων, εκ μέρους της ΕΔΑ ΘΕΣΣ., των εγκαταστάσεων φυσικού αερίου που συμπλήρωσαν τέσσερα χρόνια, ο Σύνδεσμος Υδραυλικών Ν. Τρικάλων και Περιχώρων, μέσω του Προέδρου του, Νικολάου Βαλομάνδρα, ενημερώνει τους καταναλωτές:

Να απευθύνονται σε αδειοδοτημένους εγκαταστάτες φυσικού αερίου για την εκτέλεση των εργασιών συντήρησης και την έκδοση του σχετικού πιστοποιητικού στεγανότητας.

Συγκεκριμένα, όπως εξηγεί ο κ. Βαλομάνδρας, το πιστοποιητικό επανελέγχου στεγανότητας σωληνώσεων αερίου υπογράφεται ΜΟΝΟ από αδειούχους εγκαταστάτες υδραυλικούς  – εργοδηγούς, ενώ στην διαδικασία χρησιμοποιείται πεπιεσμένος αέρας ή άζωτο. Με βάση τις γενόμενες δοκιμές, κρίνεται ότι μπορεί να συνεχισθεί η λειτουργία της εγκατάστασης με ασφάλεια. Ο καταναλωτής οφείλει να φροντίζει γι ην ανανέωση του πιστοποιητικού ανά τετραετία.

Το πιστοποιητικό παραδίδεται στον πελάτη – καταναλωτή και επιδεικνύεται στον αρμόδιο ελεγκτή της ΕΔΑ ΘΕΣΣ.

Εκ μέρους του συνδέσμου

Ο Πρόεδρος

Ν. Βαλομάνδρας

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.