Μοναδικό !!!

Γρηγόρης Γ. Καλύβας
Γρηγόρης Γ. Καλύβας
25 Μαΐου 2015, 08:13

Ανεβαίνοντας προς  Μετέωρα την Κυριακή το πρωί ξαναβρέθηκα  μπροστά στο φαινόμενο των κοπαδιών που ροβολούσαν τον κατήφορο στο μέσον  του  δρόμου  αναγκάζοντας τα λεωφορεία να σταματήσουν με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ουρά .

Παραπάνω , προς Βλαχάβα  ,  τα γελάδια  την είχαν  αράξει εντός του οδοστρώματος και ο χώρος αναψυχής  «Τζέρτση» ,  γεμάτος «τούρτες» κοπράνων . Τα βλέπεις όλα αυτά και αναρωτιέσαι  σε ποιο άλλο μνημείο παγκόσμιας πολιτισμικής και φυσικής κληρονομιάς συμβαίνει αυτό . Η απάντηση  βέβαια  είναι απλή : Π Ο Υ Θ Ε Ν Α !!!

Βάζεις τη λογική σου κάτω και λες αν και πως μπορεί να αλλάξει αυτό και εκεί ξεκινά το δράμα καθώς περιπλέκεσαι μεταξύ θεσμικού και νομικού κυκεώνα και φυσικά μεταξύ των γνωστών νοοτροπιών και συμπεριφορών κτηνοτρόφων που ηγούνται των κοπαδιών με  αγροτικά αυτοκίνητα και όχι με γκλίτσα όπως παλιά  .

Μήπως να αποφασίσουμε τελικά γι΄ αυτά τα θέματα ;

gidia meteora (1)

  • δφσαασ

    σκέφτηκες ποτέ τι εικόνα θα είχε η βλάστηση στους ανωτέρω χώρους χωρίς την φυσική κοπριά των ζώων , δεδομένου ότι και οι φορείς της Καλαμπάκας δεν φαίνεται να είναι και ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένοι στον τομέα της καλαισθησίας των χώρων πρασίνου

ΣΧΕΤΙΚA AΡΘΡΑ
Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .