Μοναδικό !!!

25 Μαΐου, 2015 08:13 Επιμέλεια: /

gidia meteora (2)

Ανεβαίνοντας προς  Μετέωρα την Κυριακή το πρωί ξαναβρέθηκα  μπροστά στο φαινόμενο των κοπαδιών που ροβολούσαν τον κατήφορο στο μέσον  του  δρόμου  αναγκάζοντας τα λεωφορεία να σταματήσουν με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ουρά .

Παραπάνω , προς Βλαχάβα  ,  τα γελάδια  την είχαν  αράξει εντός του οδοστρώματος και ο χώρος αναψυχής  «Τζέρτση» ,  γεμάτος «τούρτες» κοπράνων . Τα βλέπεις όλα αυτά και αναρωτιέσαι  σε ποιο άλλο μνημείο παγκόσμιας πολιτισμικής και φυσικής κληρονομιάς συμβαίνει αυτό . Η απάντηση  βέβαια  είναι απλή : Π Ο Υ Θ Ε Ν Α !!!

Βάζεις τη λογική σου κάτω και λες αν και πως μπορεί να αλλάξει αυτό και εκεί ξεκινά το δράμα καθώς περιπλέκεσαι μεταξύ θεσμικού και νομικού κυκεώνα και φυσικά μεταξύ των γνωστών νοοτροπιών και συμπεριφορών κτηνοτρόφων που ηγούνται των κοπαδιών με  αγροτικά αυτοκίνητα και όχι με γκλίτσα όπως παλιά  .

Μήπως να αποφασίσουμε τελικά γι΄ αυτά τα θέματα ;

gidia meteora (1)

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
  • δφσαασ

    σκέφτηκες ποτέ τι εικόνα θα είχε η βλάστηση στους ανωτέρω χώρους χωρίς την φυσική κοπριά των ζώων , δεδομένου ότι και οι φορείς της Καλαμπάκας δεν φαίνεται να είναι και ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένοι στον τομέα της καλαισθησίας των χώρων πρασίνου

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.